Skanska · Publicerad 16 feb

Vill du jobba extra som ekonomiassistent på Skanska inom leverantörsreskontra i Stockholm? Välkommen med din ansökan redan idag!

Skanska söker nu dig som vill jobba extra/deltid med ekonomi inom leverantörsreskontra. Ett perfekt extrajobb för dig som studerar ekonomi eller annan utbildning på högskolan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba deltid/extra och bidra med dina kunskaper inom ekonomi på ett stort internationellt byggföretag. Du kommer jobba i ett härligt och positivt team med ekonomi där du under våren kommer in och hjälper till vid tillfälliga arbetstoppar och sedan erbjuds sommarjobb under semesterperioden.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • granskning av leverantörsfakturor
  • hantera interna reklamationer av felaktiga fakturor
  • korrigera felaktiga fakturor kan exempelvis innebära att kontera om
  • förbättra processer och rutiner
  • felsökning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i fräscha lokaler på Skanskas huvudkontor i Stadshagen. Under våren är uppdraget på deltid och förväntas starta enligt överenskommelse i mars/april samt löpa på deltid fram till sommaren. Under semesterperioden juni-augusti men främst under juli månad förväntas du arbeta heltid. Arbetstiden är kontorstider 8.00-16.45 och vi ser gärna att du med undantag av semesterperioden kan jobba minst 25%. Du kommer vara en del av Skanska Affärsstöd Ekonomi och rapportera till chefen för avdelningen leverantörsreskontra som idag består av ett härligt gäng på ca 25 personer. Uppdraget inleds med en introduktion på ca: 1 vecka på heltid. Skanska erbjuder anställda och konsulter fri frukost varje dag samt fri tillgång till gym och träningspass i Skanskas lokaler.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som studerar ekonomi eller annan utbildning på högskolan och vill jobba extra/deltid inom avdelningen leverantörsreskontra på Skanska Affärsstöd Ekonomi. Då du kommer hantera stora flöden är det viktigt att du arbetar strukturerat är driven, noggrann och effektivt. Som person trivs du att samarbeta med andra, är flexibel och prestigelös samt motiveras av att lära och utvecklas. Har du tidigare erfarenhet av Oracle Fusion eller annat affärssystem samt erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter är detta meriterande.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 mars
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent