Skanska · Publicerad Igår 00:00

Är du en strukturerad administratör som tycker om att självständigt driva projekt? Se hit!

Poolia söker nu för Skanskas räkning en administratör som ska hantera en stor utrullning av mobiltelefoner och användarkonton. Du kommer delvis att hantera förarbetet inför utrullningen samt den praktiska biten i form av utskicket av nya telefoner. Därför är du med fördel tekniskt lagd då du även kommer att hantera installationen av mobiltelefonerna.

Uppdraget är ett konsultuppdrag med start i oktober, som beräknas pågå till juni 2017. Vår kund sitter på Kungsholmen i öppet kontorslandskap. Urval sker löpande, sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Som administratör kommer du med stöd av projektledarna självständigt hantera en stor utrullning av mobiltelefoner och användarkonton till alla Skanskas yrkesarbetare. Du kommer att hantera hela utrullningen, från start till slut. Vilket innefattar följande arbetsuppgifter:
  • Insamling av relevant information från alla yrkesarbetare, exempelvis önskad telefonmodell, bostadsadress och om de har användarkonto eller ej
  • Dokumentation av insamlad information i Excel
  • Beställning och installation av mobiltelefoner och användarkonton
  • Paketering och utskick av mobiltelefoner
  • Uppföljning och korrigering av eventuella felleveranser
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har administrativ erfarenhet och viljan att driva projekt självständigt. Vidare har du goda kunskaper inom Officepaketet, främst inom Excel där dokumentation kommer att ske. Vidare är du med fördel tekniskt lagd då du kommer att förbereda mobiltelefonerna så att de är redo att använda direkt vid leverans till yrkesarbetarna. Som person är du strukturerad, ansvarsfull och självgående. Du har förmåga att hålla reda på mängder av information och att organisera ditt eget arbete. Dessutom är du kommunikativ och flexibel.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Skanska Affärsstöd HR är en del av ett Shared Service Center som supporterar samtliga bolag inom Skanskakoncernen i Sverige med ca 11 500 anställda. Vi levererar administrativa tjänster inom områdena HR, lön och förmåner samt förvaltar HR:s IT-verktyg. Förutom HR-relaterade tjänster består Shared Service Centret av Affärsstöd Ekonomi och en gemensam HelpDesk.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga