Skruf Snus AB · Publicerad Igår 00:00

Har du erfarenhet av försäljning ute på fältet och värderar kundkontakt, affärsmässighet och kundfokus högt? Då kan du vara den vi söker!

Till Skruf Snus AB söker vi nu en distriktsäljare med ansvar för södra Stockholmsområdet. Skruf Snus AB har sedan hösten 2003 tillverkat och sålt högkvalitativa snusprodukter på den svenska marknaden under varumärkena skruf, Knox och Smålands Brukssnus. Skruf Snus AB ingår i världens fjärde största tobakskoncern, Imperial Tobacco Group (ITG). Rollen som säljare hos Skruf Snus innebär att arbeta med produkter av hög kvalitet på ett företag som värnar om sin personal och din utveckling!

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som distriktssäljare erbjuds du en vardag fylld med försäljning och relationsskapande möten. Som säljare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att bearbeta befintliga kunder inom ditt distrikt och etablera starka affärsrelationer.

Du kommer arbeta med införsäljning och förhandling av hela Skruf Snus sortiment för att utöka produktportföljen och sortimentet. I rollen är du ansvarig för ditt eget distrikt samtidigt som du har tät kontakt med dina kollegor i regionen, främst via telefon. Vidare säkerställer du kampanjer, implementerar nyheter samt arbetar med omvärldsbevakning gällande konkurrenter. Du utgår från hemmet och planerar arbetsdagarna utifrån dina egenbokade kundbesök.

Tjänsten passar dig som vill jobba i en organisation med stor entreprenörsanda. Du tillhör en svensk säljgrupp på ca 23 personer, uppdelat på 4 olika regioner. Du rapporterar till Regionchef.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som brinner för att göra affärer och gillar att anta nya utmaningar. Vi tror att du har erfarenhet från försäljning där du arbetat i en relationsskapande roll och har ett långsiktigt tänk på dina kundrelationer. För att lyckas i din roll som säljare ser vi att du har en hög aktivitet och befinner dig ute hos kund för att implementera och säkerställa företagets fastställda strategier. Har du dessutom erfarenhet från försäljning inom FMCG, där du bearbetat både nya och befintliga kunder, är det meriterande. Rollen förutsätter mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Är du driftig och samtidigt en lagspelare? Då kommer du att trivas här. Som person är du affärsdriven, engagerad och självgående. Andra egenskaper för att vara lyckosam i denna roll tror vi är prestigelöshet, flexibilitet och en god kommunikativ förmåga.

Körkort B är ett krav.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Skruf Snus AB grundades 2002 och är Sveriges näst största snustillverkare med över en miljard i omsättning 2016 och en marknadsandel på ca 20% i Sverige och 45% i Norge. Sedan hösten 2003 har Skruf Snus AB tillverkat och sålt högkvalitativa snusprodukter på den svenska marknaden under varumärkena skruf, Knox och Smålands Brukssnus. Under 2004 lanserades skruf mycket framgångsrikt även i Norge. Numera ingår Skruf Snus i den globala koncernen Imperial Brands. Skruf Snus AB är ett entreprenöriellt företag som växer kraftigt varje år.
2014 blev de Årets företag i Sävsjö kommun, där produktionen sker, samt har tagit en placering på Veckans Affärers lista över Superföretag flera år i rad.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt
Mejla Lovisa Stehn
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga