Sneakersnstuff · Publicerad 11 nov 2021

Vill du arbeta som kundtjänstchef i Stockholm på ett modebolag under kraftig tillväxt iklädd sneakers?

Sneakersnstuff drivs av värdeorden kultur, kreativitet och community och de söker nu en kundtjänstchef som passar in i deras kultur.
Är du en person som gärna kommer till jobbet i hoodie och sneakers? Och som brinner för att stötta och coacha medarbetare att prestera på topp?

Nu har du en möjlighet att arbeta som kundtjänstchef på Sneakersnstuff svenska huvudkontor beläget på söder i Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Sneakersnstuff grundades år 1999, sprunget ur kärleken till och nyfikenheten på kulturen och livsstilen kring sneakers, mode, konst, musik och basket. De har nu en global verksamhet och befinner sig i en utvecklingsfas med en kraftig tillväxt.

Just nu behöver de stärka upp med en kundtjänstchef som har som uppgift att leda och coacha verksamheten under den del av året då omsättningen är som störst.

Vill du arbeta på ett företag med en kultur utöver det vanliga och ett härligt gäng kreativa medarbetare?

Ansök till tjänsten som Kundtjänstchef idag!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kundtjänstchef ansvarar du Sneakersnstuffs globala flerspråkiga kundtjänst i Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer primärt bestå av:
  • bemanna upp med rätt mängd resurser vid sjukdom och toppar.
  • arbetsleda och coacha medarbetarna
  • följa upp KPI´er dags- vecko- och månadsbasis.
  • komma med tipps på förbättringsåtgärder för verksamheten
  • vara redo att hantera situationer som dyker upp och se till att den dagliga verksamheten flyter på
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är ett konsultuppdrag som sträcker sig tom mars 2022 med viss möjlighet till förlängning uppstart omgående. Utgångspunkten är att du arbetar heltid, även om du kan gå ner lite i tid efter ök med uppdragsgivaren.

Du kommer arbeta på plats i Sneakersnstuffs huvudkontor på söder i Stockholm, medan medarbetarna alternerar mellan att arbeta hemifrån eller på kontoret. Koncernspråket är engelska varför du behöver behärska engelska i både tal och skrift.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gedigen kompetens inom kundtjänstverksamhet och som är en trygg och erfaren ledare.

Du behöver både vara trygg i dig själv och i din roll som ledare samt ha en förmåga att snabbt vinna förtroende hos dina medarbetare för att passa in i rollen. Att på kort tid kunna sätta sig in i verksamheten också en avgörande framgångsfaktor för tjänsten.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga