Snow Software AB · Publicerad 9 sept

Till Snow Software söker vi nu två ekonomiassistenter. Detta är konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdragen pågår i ca 4-6 månader med möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

Vi söker nu två snabblärda, effektiva och samarbetsvilliga ekonomiassistenter till Snow Software. Som ekonomiassistent kommer du att tillhöra Snow Softwares Shared Service Center och ha flera kollegor i ditt team.

Arbetsuppgifter:
  • Kundreskontra
  • Orderhantering
  • Boka inbetalningar
  • Avstämningar av balanskonton
Du kommer dagligen att ha kontakt med utländska kunder och leverantörer, du känner dig därför trygg med att kommunicera på svenska och engelska. Snow Software kommer även att implementera ett nytt affärssystem därför är det ett stort plus om du har erfarenhet av detta sen tidigare.

Din bakgrund

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom och har ca 2-3 års erfarenhet av arbete med order- och faktureringshantering. Du har tidigare erfarenhet från kund- och/eller leverantörsreskontra. Det är mycket meriterande om du har arbetet i affärssystemet Visma Global samt har erfarenhet från en internationell miljö.

Som person är du noggrann, effektiv och driven. Du trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo och stora flöden. Du värnar om ett gott samarbete kollegor emellan och bidrar med en god stämning på arbetsplatsen.

Mer om Snow Software

Snow’s mission is to stop organizations overpaying for the software they use, today and tomorrow. We help organizations optimize software availability, compliance and cost savings through delivery of on premise and cloud-based Software Asset Management solutions. Today we are the largest and most successful dedicated developer of SAM solutions with staff all over the world in regional locations. To sustain our explosive growth, we are looking for the brightest, and most highly-skilled people who have their best work ahead of them. Now is the right time to join Snow.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Camilla Lundberg (camilla.lundberg@wise.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga