Sodexo Benefits & Rewards Services · Publicerad 27 dec

Vill du arbeta med kundservice över telefon på Sodexo Benefits & Rewards Services i centrala Stockholm? Sök idag!

Trivs du med att arbeta serviceinriktat? Vill du arbeta i en roll där du kan vara med och utveckla arbetsprocesser? Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst och vill du arbeta med administration kring kundservice? Då är denna tjänst perfekt för dig! Sök tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Sodexo Benefits & Rewards Services, ett väletablerad servicebolag i centrala Stockholm!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta i en dynamisk miljö där du får stora möjligheter till utveckling. Du kommer att arbeta i ett prestigelöst team där fokus ligger på samverkan och gott kundbemötande. Vidare får du arbeta i en viktig roll där du har möjligheten att påverka arbetsprocesser och arbetsmiljön. Här kommer dina kreativa idéer till nytta!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att:
  • Hjälpa förmånstagare och arbetsgivare med frågor gällande lunchkort.
  • Svara på kundfrågor via telefon och mail.
  • Hjälpa kunder med ärenden kring produkter, tjänster och fakturor.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar i mitten av februari och arbetet är förlagt under kontorstider, 8-17. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i centrala Stockholm och arbeta i ett team med tre servicekunniga kollegor.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundservice och administration. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba mot uppsatta mål. För den här tjänsten är det ett krav att du behärskar svenska, både i tal och skrift. Du har även goda kunskaper i engelska.

Som person är du serviceorienterad och drivs av att ge ett bra kundbemötande. Vidare motiveras du av att lösa problem och arbeta strukturerat då det kan uppstå situationer där du behöver arbeta i högre tempo.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget