Sofigate Sweden AB · Publicerad 5 nov 2019

REDOVISNINGS OCH PROJEKTEKONOM
Är du redo för nästa steg i din karriär och vill arbeta i en verksamhetsnära roll inom ekonomi med både redovisning och projektekonomi? Trivs du i en medelstor och dynamisk organisation? Då är du den som vi letar efter!

Sofigate är ett nordiskt bolag med kontor i Finland, Sverige och Danmark. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen som ansvarar för verksamheten i Sverige och Danmark, vilket idag består av ett team på fem personer. Rollen innebär därför mycket eget ansvar samtidigt som du kommer att ha ett nära samarbete med resterande i teamet.

Då verksamheten och organisationen växer finns det goda utvecklingsmöjligheter och du kommer få möjlighet att påverka rollens utformning.

Tjänsten är på heltid och du kommer vara placerad på vårt trivsamma kontor i centrala Stockholm.

Sofigate värnar om sin medarbetare och som anställd erbjuds du ett konkurrenskraftigt kompensations -och förmånspaket.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Projektadministration / redovisning / uppföljning
  • Operationell rapportering och analys
  • Löpande redovisning och bokslutsarbete för moderbolaget Sofigate AB
  • Supportera organisationen och ad hoc uppgifter relaterat till ovan
Vem är du?
Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet som vill utvecklas och arbeta i en bred roll. Du har tidigare arbetat inom redovisning och företrädesvis i en projekt verksamhet. Du bör ha goda redovisningskunskaper, hantera Excel mycket väl och vara noggrann i ditt arbete. Rollen innebär ett nära samarbete med verksamheten så vi ser gärna att du är en kommunikativ person som är van vid att skapa goda relationer.

Som person är du driven och självgående i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du är en problemlösare med god analytisk förmåga, då rollen innebär ständigt nya utmaningar och frågeställningar. Därtill har du en flexibel och prestigelös inställning.

Kvalifikationer
  • Civilekonomexamen eller motsvarande
  • Goda redovisningskunskaper
  • Goda kunskaper i Excel
  • Bred systemerfarenhet
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Nästa steg Om du tror att du är den vi söker, ansök nu! Om du har några frågor om rollen är du välkommen att kontakta recruiting@sofigate.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sofigate är pionjären inom IT-styrning, konsultation och tjänster inom Business Techonolgy. Vi hjälper våra kunder att lyckas digitalisera driftsmiljön. Vi har lång erfarenhet av att utforma, driva och transformera de bäst drivna IT-organisationerna i medelstora till stora företag.Läs mer – www.sofigate.com.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Sofigate Sweden AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga