Softone · Publicerad 29 aug 2019

SoftOne är ett tryggt och utvecklande familjärt bolag som värnar om balansen mellan arbete och fritid. Hos oss får du möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för.
Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter utveckling. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet.

Om tjänsten

Detta är en roll för dig som är intresserad av att jobba kreativt i hela stacken, men med tyngd mot frontend. Viktigt dock att du känner dig bekväm med C# samt SQL.

I dagsläget består utvecklings gruppen av 9 kompetenta och stöttande kollegor som alla jobbar mot samma mål.
Eftersom du är en del av ett SCRUM-team så kommer du även att, tillsammans med resten av teamet, grooma user stories, bryta ned till teknisk lösning, planera sprintarna, delta i Sprint reviews och delta aktivt på retrospektiv för att göra teamets situation ännu lite bättre under kommande sprint.
Vi tillämpar även delar inom Extreme programmering varför vi jobbar med kodgranskning, parprogrammering och mobprogrammering. Rent tekniskt så är vår SaaS-lösning byggd på Microsoft .Net med visual Studio, C#, SQL Server och Entity Framework som backend. För frontend används AngularJS/Angular och typescript.

På Softone har vi en stark gemenskap med regelbundna meetups, sociala aktiviter, utbildningar och annat som gör vår tillhörighet stark och stabil.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat minst 2 år inom systemutveckling och bekväm med C#, SQL, samt Angular/AngularJS.
Bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Om verksamheten

SoftOne är specialiserat på affärs- och HR-system i molnet och är idag ledande leverantör i Norden till entreprenörer, hantverkare och handeln. Bland kunderna finns även redovisningsbyråer, industri och tjänsteproducerande företag. SoftOne ligger i teknisk framkant med vår moduluppbyggda molnbaserade SaaS lösning, vilket ger möjlighet till helhetslösningar eller att använda separata moduler. Vi utvecklar och säljer lösningarna helt i egen regi och stöttar kunder i hela affärsprocessen från implementering till support, konsulttjänster och outsourcing av lönefunktioner. Våra 2 000 uppdragsgivare har i snitt varit kund hos oss i mer än 13 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de mest nöjda i Norden. SoftOne grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. SoftOne har 60 medarbetare och har kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga