Softone · Publicerad 13 feb

Är du en driven fullstackutvecklare som söker nya utmaningar?
Vill du arbeta i ett härligt team som arbetar inom den senaste tekniken?
Då kan detta vara något för dig!

Som fullstack-utvecklare på SoftOne kommer du att jobba i ett av våra SCRUM-team. Syftet är att tillsammans skapa produkter med hög kvalitét och att ligga i framkant inom den senaste tekniken.

Passa på och sök en roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären!

Vad kommer du att göra?

Arbetsuppgifterna innebär utveckling i .Net, både backend och frontend i vår SaaS-lösning. Du tillhör ett av våra SCRUM-team och kommer tillsammans med resten av teamet grooma user stories, bryta ned till teknisk lösning, planera sprintar, delta i Sprint reviews och delta aktivt för att göra teamets situation ännu lite bättre Du kommer också att få vara med och tillämpa exempelvis delar inom Extreme programmering; kodgranskning, parprogrammering och mobprogrammering.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som vill vara med att skapa produkter med hög kvalitet. Vi ser att du är engagerad i tekniken, att du vill utvecklas och lära dig mer. För att lyckas i rollen behöver du vara teamorienterad. Du ska vara självgående och trygg i din roll som utvecklare. Du gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. Att du gillar teknik är en självklarhet.

Kompetens

Relevant erfarenhet är om du tidigare arbetat som .Net-utvecklare och utvecklat webbaserade lösningar. Det är förstås meriterade om du har tidigare erfarenhet av utveckling av en SaaS-lösning, som är byggd på Microsoft .Net med Visual Studio, C#, SQL Server och Entity Framework som Backend. För frontend används AngularJS/Angular och Typescript.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga