Spendrups AB · Publicerad 29 dec

Vill du hjälpa Spendrups att ta restaurangaffären vidare?

Spendrups söker distriktschef till vårt affärsområde Restaurang, med placeringsort i Stockholm. Antar du utmaningen blir du drivande i att utveckla Spendrups kundrelationer och affärer med alla restauranger inom ditt ansvarsområde.


Inom försäljningsdivision Restaurang på Spendrups är vi cirka 120 engagerade och drivna medarbetare som är med och bygger upp framgångsrika kundrelationer och affärer. Som team kännetecknas vi av att vara affärsmässiga, prestigelösa och gillar att ha roligt på jobbet.

Spendrups vision är att bli ett bryggeri i världsklass. Det innebär att de stolt vill kunna jämföra sig med de bästa i världen i allt de gör. Det gäller de produkter de lanserar och de relationer de bygger, hur de agerar i nuet och hur de satsar på sikt. Deras mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som distriktschef har du en viktig roll i Spendrups gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med deras värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Ditt uppdrag:
I din roll som distriktschef arbetar du självständigt med att bearbeta ditt distrikt. Du rapporterar till Regionala försäljningschefen för regionen. Ditt engagemang sträcker sig från att söka upp nya kunder till att utveckla ingångna affärer och affärsrelationer. Du utgår från huvudkontoret i Vårby och ditt huvudsakliga distrikt är i Stockholm. Tjänsten innebär inte personalansvar.

Dina viktigaste ansvarsområden:
 • Företräda Spendrups på restaurangmarknaden
 • Resultat- och kundansvar för distriktet
 • Ansvar för att prospektera, avtala och följa upp ingångna avtal
 • Utveckla våra gemensamma affärer till gagn för båda parter
 • Bidra till ditt, dina kollegors och din regions resultat

Vi vill att du har:
 • Eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknadsföring tex IHM är meriterande
 • Dokumenterat framgångsrik B2B försäljning och/eller framgångar i en position inom restaurangbranschen med resultatansvar
 • God datakunskap samt är användare av MS Office och affärsstatistik
 • Körkort, då resor ingår i tjänsten

Personliga egenskaper som vi tror behövs i den här rollen:
 • Du är driven, resultatorienterad och välorganiserad
 • Du gillar att ta initiativ i nya relationer och att skapa samt underhålla långsiktiga relationer
 • Affärsmässighet och gott omdöme är självklarheter för dig
 • Du är självgående men gillar också att tillhöra ett team där samverkan och prestigelöshet är framgångsfaktorer

Så här söker du jobbet:
Rekryteringensprocessen sköts av Compass Human Resources Group och ansökning sker endast via Ansök-knappen

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult David Jansson på 076-231-3961 alternativt david.jansson@compass.se

Vi intervjuar kandidater löpande.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande på att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Spendrups är ett svenskt familjebryggeri som förenar starka traditioner med nytänkande. Bryggeriet grundades 1897 i Grängesberg och drivs av familjen Spendrup i femte generationen. Vi finns på ett antal orter i Sverige med huvudkontor i Vårby utanför Stockholm och produktion i Grängesberg, Hällefors och Visby. För oss står alltid hantverket och dryckesupplevelsen i fokus. I vårt breda sortiment finns varumärken som Mariestads, Norrlands Guld, Heineken, Loka, Schweppes, Briska och vinproducenter som Cono Sur, Gallo och Boschendal. Spendrups har 950 medarbetare och omsätter cirka 3,4 MDKR årligen. I Spendrupskoncernen ingår dotterbolagen Spring Wine & Spirits, Gotlands Bryggeri, Hellefors Bryggeri och BIBAB. Våra anläggningar är certifierade enligt internationella standarderna ISO 14001 och FSSC 22000 avseende miljö respektive kvalitet och livsmedelssäkerhet.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga