St1 Sverige AB · Publicerad 15 nov 2021

Nu söker vi dig som har högt säkerhetstänk och erfarenhet av att arbetsleda byggprojekt. Vi rekryterar till St1 Sverige.

Du kommer leda parallella projekt i nära samarbete med våra leverantörer på några av våra ca 500 drivmedelsanläggningar under St1s och Shells varumärken. 105 stationer har butiker under varumärkena Välkommen in och PLOQ. Vi söker nu dig som är serviceinriktad, strukturerad och har erfarenhet av att driva kostnadseffektiv byggverksamhet. Du kommer att arbeta i ett kompetent team om tre projektledare som arbetar med om- och nybyggnationer av företagets stationsnät, från Ystad till Kiruna. Syftet är att skapa en god ekonomi i projekten och hög tillgänglighet för våra kunder under ombyggnationer. Du har fullt ansvar för om- och nybyggnationer i din region. Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I den här rollen får du möjlighet att arbeta i en central och utvecklande roll på ett internationellt energiföretag. Du kommer ha ett fritt arbete och arbeta nära våra leverantörer, kollegor inom St1 och agera som projektledare både inom större och mindre projekt på våra stationer, t ex nybyggnationer, omskyltningar mm. St1 är det moderna energibolaget som ligger i framkant. Allt arbete genomsyrar visionen om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan.

Du kommer till ett kunskapsintensivt företag som månar om sina medarbetare. I din roll blir du en viktig del i arbetet med att förverkliga visionen och du bidrar dagligen till det i ditt arbete.

Dina framtida arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att ansvara och leverera i olika byggprojekt i enlighet med St1s uttalade strategier och målsättningar både då det gäller obemannade och bemannade stationer.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Driva varierande projekt från ax till limpa
  • Leda parallella projekt i olika faser på stationsnätet
  • Säkerställa anläggningarnas kontinuerliga drift för våra kunder under ombyggnationer
  • Projektera och kostnadsberäkna ny- och ombyggnationer
  • Ansvara för att kvalitetssäkrade och ackrediterade företag anlitas
  • Strategisk planering
  • Ansvara för myndighetskontakter och tillståndsärenden gällande regionens projekt
  • Ansvara för att projekten drivs med högt säkerhetsfokus för både kunder och leverantörer så att St1s säkerhets- och miljöarbete fortsätter att hålla sin höga nivå
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ha många externa kontaktytor. St1 är en kompetent organisation där du kommer att bidra med din spetskompetens. Du har stor möjlighet att planera och forma din egen arbetsdag. Du identifierar, skapar, driver och genomför egna projekt. Tjänstebil finns då resor förekommer några dagar per vecka.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen måste du vara kommunikativ, strukturerad och organiserad.

Du har relevant utbildning, som lägst gymnasieingenjör och har goda kunskaper i företagsekonomi. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet inom bygg- och anläggningsverksamhet med tonvikt på projektledning, kalkylering och kontakt med leverantörer. Du har troligtvis också erfarenhet av att arbeta med strikt myndighetslagstiftning inom ditt område. Din svenska och engelska är mycket god, både i tal och skrift.

Då du kommer att ha många kontakter, både externt och internt, är du bra på att skapa och bibehålla goda relationer. Vidare är du resultat- och målinriktad samt kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga