Stabelo AB · Publicerad 7 feb

Stabelo är Sveriges första, största och snabbast växande bolånefond som erbjuder bolån till Avanzas kunder. Vi söker nu fler bolånehandläggare som vill vara med på vår fortsatta resa mot målet att göra livet bättre för svenska bolånetagare och pensionssparare.

Arbetsuppgifter
På Stabelo blir du en viktig del i ett litet nystartat företag där allas erfarenheter och åsikter bidrar till vår framgång. Du kommer att vara en del av ett handläggarteam som hanterar hela bolåneprocessen, från ansökan till utbetalt lån.

Arbetet innebär främst:
  • Kreditbedömning & kreditbeslut för bolån
  • Kontakt med kunder per telefon och mail
  • Vidareutveckling av processer och effektiviseringsarbete
  • Visst produktutvecklingsarbete
Din profil
Vi ser gärna att du har 1-2 års erfarenhet av att jobba med bolån hos en etablerad aktör men känner att det går att göra mer, vara snabbare, mer effektiv och att det går att sätta kunden ännu mer i fokus. Du behöver ha god förståelse för bolånehandläggning genom hela lånets livscykel. Eftersom du är delaktig i kreditbesluten har du en god analytisk förmåga och är noggrann.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du framåt och har lätt att ta för dig samtidigt som du är lyhörd. Du har en god samarbetsförmåga men tar också stort ansvar för att driva ditt arbete framåt.

Swedsec Bolånelicens är ett krav.

Övrigt
  • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Kontaktuppgifter: matilda.lindblom@stabelo.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Stabelo är ett oberoende bolåneinstitut som erbjuder schyssta, enkla och prisvärda bolån där ansvarsfullt låntagande belönas. Våra bolån distribueras via Avanza, en av Sveriges ledande digitala plattform för sparande och investeringar som utmanar storbankerna och försäkringsbolagen på Sveriges sparmarknad. Stabelo tar inte ut några avgifter eller ställer krav på kringaffärer. Tack vare en effektiv och digital bolåneprocess så kan vi erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga bolåneräntor. Vi sitter i hemtrevliga lokaler vid Humlegården i centrala
Stockholm.Vi tillämpar marknadsmässiga löner, tjänstepension och ett generöst friskvårdsbidrag för samtliga anställda.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Stabelo AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga