Stabelo · Publicerad 4 maj 2021

Bolånespecialist / Bolånehandläggare - Swedsec

Bolånespecialist / Bolånehandläggare - Swedsec

Vill du vara en del av ett fantastiskt team där din kompetens, erfarenhet och åsikter värderas högt och bidrar till vår framgång? Då har du kommit rätt!

Stabelo är Sveriges första, största och snabbast växande bolånefond och söker nu fler bolånespecialister som vill vara med på vår fortsatta resa mot målet att göra livet bättre för svenska bolånetagare och pensionssparare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett handläggarteam som hanterar hela bolåneprocessen, från ansökan till utbetalt lån. Arbetet innebär främst:
  • Kreditbedömning & kreditbeslut
  • Hantering av säkerheter och lånehandlingar
  • Kontakt med kunder per telefon och mail
  • Vidareutveckling av processer och effektiviseringsarbete
  • Visst produktutvecklingsarbete
Din profil

Vi ser helst att du har minst ett par års erfarenhet av att jobba med bolån hos en etablerad aktör men känner att det går att göra mer, vara snabbare, mer effektiv och att det går att sätta kunden ännu mer i fokus. Vidare har du en Swedsec-licensiering. Du behöver ha god förståelse för bolånehandläggning genom hela lånets livscykel. Eftersom du är delaktig i kreditbesluten har du en god analytisk förmåga och är noggrann. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du framåt och har lätt att ta för dig samtidigt som du är lyhörd. Du har en god samarbetsförmåga men tar också stort ansvar för att driva ditt arbete framåt.

Vi kan erbjuda dig

En flexibel, härlig och öppen miljö med mycket skratt och teamkänsla. Vi är idag 30 personer som sitter tillsammans i hemtrevliga lokaler i centrala Stockholm. Tillsammans bygger vi ett nytt bolåneinstitut med fokus på schyssta och prisvärda bolån genom en effektiv och digital process. Våra bolån distribueras bland annat via Avanza, en av Sveriges ledande digitala plattform för sparande och investeringar som utmanar storbankerna och försäkringsbolagen på Sveriges sparmarknad.

Övrigt
  • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Kontaktuppgifter: fredrik@kraftsam.se
Stabelo har ett samarbete med Kraftsam R&B AB så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga