Stjerna & Partner AB · Publicerad 7 dec

PR Vårds barn- och ungdomsmedicinska mottagning är en specialistmottagning för barn och ungdomar upp till 17 år. En stor del av verksamheten utgörs av huvudvärks-, mag- och allergiutredningar, samt neuropsykiatriska utredningar för barn och ungdomar i Stockholms län, samt från andra landsting. Verksamheten består av ett 20-tal medarbetare; sjuksköterskor, läkare, psykolog, samt administrativ personal.

Som Verksamhetschef för PR Vårds barn- och ungdomsmedicinska mottagning har du det övergripande ansvaret för verksamheten, ekonomin och medarbetarna på mottagningen.

Du ansvarar för det dagliga arbetet, att mottagningen levererar högkvalitativ vård och att verksamheten drivs och utvecklas i enlighet med uppsatta mål. Då våra medarbetare är vår viktigaste tillgång är en central del i ditt arbete att skapa bästa möjliga förutsättningar för medarbetarna att trivas, utvecklas och göra ett bra jobb.

Tjänsten är placerad vid mottagningen vid Zinkensdamm på Södermalm och du rapporterar till VD för PR Vård Barnmottagning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Detta är en ersättningsrekrytering då företrädaren i rollen har gått vidare till nya utmaningar utanför företaget.

Dina huvudsakliga ansvarsområden
 • Personal- och resultatansvar för mottagningen
 • Leda, utveckla och skapa goda förutsättningar för att mottagningen ska nå sina kort- och långsiktiga mål
 • Säkerställa att patientsäkerheten är av hög kvalitet
 • Ansvara för grupp- och individutveckling för mottagningens medarbetare
 • Ansvara för att säkerställa att man arbetar i enlighet med PR Vårds kvalitets- och miljöledningssystem

Vem är du?
Vi tror att du är en erfaren ledare som är tydlig i din roll och som har god förmåga att fatta beslut utifrån ett helhetsperspektiv. Du är bra på att organisera och följa upp verksamheten på ett strukturerat och resurseffektivt sätt och tycker om att nätverka internt och externt. Du har god förmåga att engagera medarbetarna genom ett positivt förhållningssätt, lyhördhet och tydlig kommunikation. Sist men inte minst är du flexibel och prestigelös, samt effektiv med god arbetskapacitet.

Din bakgrund
 • Medicinsk kompetens, exempelvis legitimerad sjuksköterska
 • Erfarenhet av privat vård eller omsorg, gärna mottagningsverksamhet
 • Erfarenhet av att framgångsrikt leda en grupp medarbetare av olika professioner
 • Erfarenhet av att ha fullt resultat- och budgetansvar
 • Erfarenhet av att driva förändringsarbete
 • Hög IT-mognad
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en unik möjlighet att komma in i ett företag som drivs utifrån en passion att arbeta för människor och uppdraget att leda och vidareutveckla en välfungerande verksamhet till att bli ännu bättre. PR Vård är ett företag i tillväxt där det är nära till ägarna och där du får stora påverkansmöjligheter och korta beslutsvägar i ett företagsklimat som präglas av prestigelöshet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar PR Vård med Stjerna & Partner. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, bestående av CV och personligt brev, via mejl till valter@stjernapartner.se, helst så snart som möjligt då urvalsprocessen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Valter Stjerna på tel 0733-40 09 04.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
PR Vård är ett familjeägt företag med en värdegrund som kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Under de senaste åren har vi förändrats och vuxit tillsammans med våra engagerade ägare. Idag verkar vi på uppdrag av landsting, kommuner och privata aktörer inom vården i Stockholms län. Vi är cirka 600 medarbetare i en koncern som bedriver verksamhet i form av Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning samt Hemsjukvård. För mer information se www.prvard.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga