Stockholm Arlanda Airport · Publicerad 11 feb

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Vi söker dig som vill ingå i vårt trevliga och engagerade team som är en del av bagage drift inom enheten terminalspecifik utrustning, infrastruktur. Vi omhändertar felanmälan inom områdena säkerhet, infrastruktur och försäljning. Vår verksamhet är igång 365 dagar om året, dygnet runt.

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk koordinator har du ansvaret för att ta emot, registrera, samordna, prioritera och koordinera alla åtgärder för att upprätthålla de tekniska funktionerna och att övervaka tekniska system på flygplatsen. Du arbetar mitt i händelsernas centrum på vårt operativa center i flygledartornet tillsammans med mycket kompetenta och hjälpsamma kollegor. Tjänsten utåtriktad och innebär många interna och externa kontakter. Nattetid sköter du även högtalarutropen på Arlanda. Du kommer att ha en viktig roll genom att du har många interna och externa kontakter på flygplatsen.

Din profil
Som person är du självständig och klarar av att ta ansvar och egna initiativ även utan direkt arbetsledning. Du är bekväm med att arbeta i en telefonintensiv miljö och kan på ett lugnt, konsekvent och flexibelt sätt bemöta stressade människor. Du har en analytisk förmåga och ett väl utvecklat ordningssinne. Du är kommunikativ och har en kreativ förmåga som innebär att du kan hantera olika slags situationer och relationer med både kunder och kollegor. Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och att du i alla situationer vill leverera utmärkt kundservice. För att kunna ge våra kunder bästa tänkbara service är det viktigt att du behärskar såväl svenska som engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. För tjänsten krävs att du kan ta dig till och från flygplatsen under dygnets alla timmar oavsett veckodag

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett händelserikt jobb på en spännande arbetsplats där du blir en viktig medarbetare som kan påverka vårt kundvärde genom ditt välkomnande bemötande. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. För att kunna göra så objektiva bedömningar som möjligt använder vi arbetspsykologiska tester i våra rekryteringar. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Tjänsten är ett vikariat under ca ett år med start snarast. Det finns även god möjlighet till fortsatt anställning. Placering Stockholm Arlanda Airport. Arbetet innebär skifttjänstgöring.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på: http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html

Välkommen med din ansökan senast 4 mars 2019
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Stockholm Arlanda Airport tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga