Stockholm Exergi · Publicerad 6 feb

Vi vill förstärka vårt team med en driftingenjör på Värtaverket

Arbetsuppgifter

Här får du, tillsammans med ditt team, ansvara för att kraftverket fortlöpande arbetar för hög tillgänglighet och effektivitet på våra anläggningar. I det utmanade arbetet, ansvarar du även för att kvalitets-, miljö- och säkerhetsmål uppnås.

I tjänsten ingår även att delta i mindre projekt samt förbättringsarbete i tvärfunktionella team. Du kommer att få utreda både enklare och mer avancerade driftstörningar, arbeta med produktionsuppföljning och verka för en bra arbetsmiljö i anläggningen.

Erbjudande

Som driftingenjör på Stockholm Exergi får du en möjlighet att utveckla din ledarskapsförmåga och tekniska kompetens i en stimulerande och omväxlande miljö. Du kommer att arbeta målinriktat i en organisation med djupt tekniskt kunnande, där noggrannhet och analytiskt tänkande uppmuntras.

Tjänsten innebär att delta i olika mindre tvärfunktionella team för att uppnå verksamhetens mål och prestera resultat. Vidare ställer arbetet i våra produktionsanläggningar höga krav på flexibilitet att kunna växla mellan akuta och strategiska frågor. Dina ingenjörskollegor inom drift och underhåll kommer att ge dig all utbildning för att du snabbt ska komma in i din roll.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en utbildning eller är i slutskedet av din utbildning inom drift- eller energiteknik samt gärna har viss erfarenhet av kraftvärmeverk eller energianläggningar. För ett trivas i rollen är du samarbetsvillig, ansvarstagande och har en vilja att hela tiden förbättra och utveckla - både dig själv och verksamheten. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga