Stockholm Exergi · Publicerad 12 feb

Vi vill förstärka vårt team med en Miljöcontroller till Hässelbyverket.

Arbetsuppgifter

I rollen som miljöcontroller kommer du att ha kontakt med myndigheter och andra intressenter rörande olika miljöfrågor kopplade till våra tillstånd. Myndighetskontakterna handlar främst om information och anmälningar till tillsynsmyndighet. I rollen ingår att göra utredningar inom miljö, leda eller medverka i projekt och genomföra interna revisioner. Du kommer att även delta i vårt miljöarbete genom våra interna nätverk och samarbetsgrupper.

Erbjudande

Du kommer att arbeta självständigt och kommer att vara en del av en dynamisk och proaktiv miljöfunktion inom Stockholm Exergi där du hittar stöd och inspiration hos kunniga och engagerade kollegor. Du kommer att få ett stort eget ansvar och vi tror att du är resultatinriktad, noggrann och initiativrik. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och har en hög egen genomförandeförmåga.

Huvudsaklig arbetsplats är Hässelbyverket. I tjänsten ingår regelbundet aktiviteter på andra anläggningar. Stockholm Exergi är certifierade enligt ISO 14001 och OHSAS 18001.

Kvalifikation

Du har erfarenhet av arbete med miljöfrågor inom tillståndspliktig miljöfarlig verksamhet, inklusive vana i att tolka och implementera miljölagar och förordningar. Vi ser gärna att du har vana att utveckla rutinbeskrivningar och arbeta med ett strukturerat miljöledningsarbete. Du kommer ha många kontaktytor och är en god kommunikatör både i tal och skrift
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Energi & Miljö

Inga fler liknande jobb tillgängliga