Stockholm Exergi · Publicerad 5 apr 2019

För rekrytering till Stockholm Exergi söker vi en assistent till Platsledningen inom Produktion och Drift City. Anläggningarna omfattar produktionsenheter i centrala Stockholm med Värtaverket som huvudenhet. På PoD City är det ca 170 anställda som jobbar både dagtid och skift. Där strävar de efter att vara nyfikna och hitta nya lösningar, att ta ansvar för varandra, deras kunder och miljön. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen kommer du att jobba tillsammans med Platsledningen inom PoD City. Du ansvarar för samordning av administrativa arbetsuppgifter för främst ledningsgruppen men också övriga anställda inom PoD City. Vidare ingår du i ett nätverk med övriga assistenter inom Stockholm Exergi och driver förbättringsarbete. Din roll kommer att vara central inom ledningsgruppen där arbetet innefattar att stödja ledningsgruppens medlemmar med planering och genomförande av aktiviteter.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Planering av ledningsgruppens årskalender och boka ledningsgruppens möten
  • Delta i ledningsgruppens olika möten och skriva protokoll
  • Driva egna förbättringsprojekt och även tillsammans med PoD City och övriga assistenter inom Stockholm Exergi
  • Koordinera ledarskapsdagar, samordna utbildningar, administrera certifikat mm.
  • Samordna administrativa arbetsuppgifter för ledningsgruppen och PoD City gällande bilar, telefoner, datorer & inköp av förbrukningsmaterial etc.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort ansvar och möjlighet att påverka både arbetsupplägg och innehåll. Organisationen utvecklas ständigt för att möta morgondagens behov hos våra fjärrvärme- och fjärrkyla kunder och där har du en central roll inom PoD City. Som assistent ingår du i PoD Citys ledningsgrupp som är 8 personer.

Vem är du?

Du har en avslutad gymnasial utbildning. Erfarenhet av administrativt arbete i ledningsgrupp är meriterande. Som person är du drivande, initiativrik och strukturerad och du har utmärkt administrativ förmåga. Du trivs med att genomföra och utveckla arbetsprocesser, samt både att arbeta i grupp och självständigt. Vi söker dig som har en hög servicekänsla samt integritet och är van att prioritera och att ta egna initiativ.

Om verksamheten

Stockholm Exergi är stockholmarnas energibolag, ägt av Stockholms stad och Fortum. Vi värmer över 800 000 stockholmare och svalkar drygt 400 sjukhus, datahallar och andra viktiga verksamheter. 700 anställda från Högdalen i söder till Brista i norr jobbar tillsammans med kunder och stockholmare för att förse staden med enkel, säker och hållbar energi, dygnet runt, året runt.

Ansökan till tjänsten sker via Stockholm Exergis hemsida :
Platsledningsassistent till Stockholm Exergi, arbets-id: 9296 https://jobb.stockholmexergi.se/psc/ext2/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_APP_SCHJOB.GBL?FOCUS=Applicant&SiteId=2
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga