Stockholm Exergi · Publicerad 12 sept

Vi vill förstärka vårt team med en underhållsingenjör mekanik till ett av våra kraftvärmeverk i nordvästra Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som underhållsingenjör ansvarar du för planering, beredning, genomförande, uppföljning och analys av underhållsinsatser i anläggningen som ångpanna, turbin, tillhörande processutrustningar som pumpar, kompressorer, fläktar, rörsystem samt bränsle och asktransportsystem. Övriga uppgifter som ingår i tjänsterna är samordning med driften, deltagande i förbättrings-/utvecklingsarbeten, framtagande av underlag till investeringar och samordning med underentreprenörer vid revisionsarbete. Placering är Hässelby KVV på Nordvästra.

Erbjudande

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att utveckla dina egenskaper i en dynamisk och snabbväxande organisation. Du kommer att arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen och du blir en del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor i en miljö med högt i tak och korta beslutsvägar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasie- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning på mekanik. Har du mångårig erfarenhet från underhåll/drift av kraftvärmeverk, stora värmepumpar, kylmaskiner och/eller större processanläggning är det meriterande. Flexibilitet, entreprenörskap och handlingskraft är självklara ledord för oss. Vi ser gärna att du har kunskap om arbetsledning och arbete med databaserade underhållssystem.

Förutom svenska behärskar du även engelska i tal och skrift. Du har goda datorkunskaper samt B-körkort är ett krav.

För att trivas i rollen, är det viktigt att du drivs av nya utmaningar som kräver både helhetssyn och kreativitet. Dessutom behöver du vara ansvarstagande, bra på att samarbeta och ha en analytisk förmåga.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör