Stockholm Exregi · Publicerad 19 feb

Vi vill förstärka vårt team med en arbetsledare inom Styr, Regler & Automation till vår El och Instrumentverkstad.

Arbetsuppgifter

Här blir du en del av vår centrala produktions och distributionsenhet där du kommer att jobba med planering och beredning av arbeten som skall utföras i verkstaden. Du blir ansvarig för att upprätthålla och utveckla kontakterna inom ditt ansvarsområde samt att koordinera resurser. I rollen ingår även att delta i samt driva projekt inom gruppens områden och bidra till att följa upp och analysera trender och haverier. Du kommer också att bidra till det planerade underhållet och maskintekniska frågor.

Arbetstiden är förlagd till dagtid och i tjänsten ingår även beredskapstjänstgörning.

Erbjudande

Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation där både unga personer och medarbetare med mångårig underhållserfarenhet garanterar att vi är rustade för framtidens energiutmaningar.

Du kommer att arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen och bli en del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor.

kvalifikationer

Vi tror att du har en teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning som du kombinerat med lång erfarenhet inom eltekniskt underhåll. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i en arbetsledande position. Du är datorvan och har körkort för bil samt kommunicerar väl i tal och skrift. Tidigare erfarenheter av arbete i underhållssystemet Maximo samt TPM och Lean är meriterande. Då vi prioriterar säkerhet högt, värdesätter vi om säkerhet varit av hög prioritet också på din tidigare arbetsplats.

Du har goda ledaregenskaper, är samarbets- och resultatorienterad samt har förmågan att se helheten. Det betyder också att du har förmågan att prioritera och omfördela resurser utifrån ett helhetsperspektiv. För att trivas i rollen är du strukturerad, självgående, handlingskraftig och drivande samt gillar förändring.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga