Stockholm Gas · Publicerad 27 sept

Arbetsuppgifter

Vet du hur man bygger starka varumärken genom relationsskapande kundkommunikation? Då kan det här vara rätt utmaning för dig.

Som marknadskommunikatör på Stockholm Gas har du i uppdrag att med olika kommunikationsinsatser bygga och utveckla Stockholm Gas relation till kunder och andra intressenter. I nära samarbete med VD och övrig personal blir du en viktig kugge i arbetet att stärka bolagets varumärke som en attraktiv, långsiktig och kundorienterad leverantör av gas. Du kommer ansvara för olika kommunikations- och marknadsprojekt samt driva deras löpande kundkommunikation, med allt från närvaron i sociala medier, PR- och varumärkesaktiviteter, arbeta i deras CMS-system till analyser av kommunikationsinsatserna. En annan viktig del av ditt arbete blir att ha kontakter med och ansvara för viss kravställning mot externa mediebyråer

Utbildning/erfarenhet

Du har högskoleutbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring, samt minst fem års erfarenhet från liknande tjänst inom en marknads- eller kommunikationsavdelning. Erfarenhet av PR-arbete och sociala medier är ett krav. Vi ser det även som mycket meriterande om du har gedigen kunskap inom digital kommunikation. Vidare har du kunskaper och erfarenhet inom affärsorienterad kommunikation, segmenteringsarbete, kundlojalitetsprogram eller liknande. Vana att arbeta med webpublicering är också viktigt. Naturligtvis, kan du obehindrat uttrycka dig i tal och skrift på ett marknadsmässigt sätt.

För att lyckas behöver du vara självständig och flexibel och du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Med din goda affärsförståelse, din samarbetsförmåga och känsla för marknadsföringens grunder och utmaningar kan det här vara helt rätt utmaning för dig.

Förmåner

De erbjuder dig:

Just nu befinner vi oss i ett spännande skede med flera förändringar framför oss. Vår verksamhet står inför såväl stora affärsstrategiska utmaningar som fantastiska möjligheter. Som marknadskommunikatör får du möjligheten att vara med från början i vår resa mot framtidens Stockholm Gas AB. Vi är ett resultatorienterat företag där du som medarbetare driver de frågor du ansvarar för. Hos oss får du utmana och bli utmanad och bli del av ett företag där du som medarbetare coachas och uppmuntras att hitta egna lösningar och utmana befintliga arbetssätt.

Intresserad?

Denna rekrytering sker i samarbete med Poolia. Skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg online senast 2016-09-30. Mer information kan ges av Staffan Rosenberg på +4670-308 52 39 eller via e-post staffan.rosenberg@poolia.se.

Fackliga företrädare:

Unionen, Louise Leandertz
SEKO, Jan Persson
Fortums Akademiker, Anders Marklund,
Ledarna, Hamid Koochaky
Tfn 08-671 70 00
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Stockholm Gas AB säljer naturgas, biogas och stadsgas till hushåll, restauranger, industri och fordon. Genom långsiktighet, öppenhet och kundfokus vill vi vara stockholmarnas självklara val - och en av Sveriges ledande gasleverantörer. I dagsläget levererar vi gas till cirka 65 000 privathushåll, 1000 restauranger och ett antal industrier i Stockholm, Solna och Sundbyberg. Vi gör det med fötterna i traditionen, hjärtat i kundens behov och blicken mot en hållbar framtid där biogasen dominerar.

Stockholm Gas AB är ett helägt dotterbolag till AB Fortum Värme samägt med Stockholms stad.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga