Stockholm Parkering · Publicerad Igår 00:00

Stockholm Parkering fortsätter att växa och utvecklas och behöver därför förstärka sin fastighets och projektavdelning med ytterligare medarbetare.

Avdelningen Fastighet och Projekt genomför och driver nyproduktion och renoveringar av parkeringsanläggningar från idé till förvaltning. Vi är idag 5 medarbetare inklusive avdelningschef, nu vill vi utöka vårt team med en dedikerad projektledare.

Vi erbjuder

Du kommer in i en platt organisation och ett företag med mycket god sammanhållning och teamanda. Stockholm Parkering befinner sig i ett mycket spännande utvecklingsskede där frågor som hållbar mobilitet, cykelparkering, samnyttjande, elbilsladdning och autonoma fordon står på agendan. Du får från början möjlighet att direkt bidra och vara delaktig i pågående projekt.

Din roll

Som Projektledare kommer du ingå i bolagets avdelning för investeringsprojekt och ha ett nära samarbete med både våra driftenheter, projektörer, entreprenörer samt flera delar av Stockholms Stad. Du kommer att jobba med projekt från idé till förvaltning.

Dina ansvarsområden består bland annat av:
 • Idéstudier och utredningar i tidiga projektskeden
 • Projekteringsledning av anlitade konsulter under projekteringsfaser
 • Driva bygg- och underhållsprojekt från idé till förvaltning
 • Byggledning för pågående projekt
 • Ekonomisk uppföljning och rapportering.
 • Problemlösning och åtgärdande av brister i befintliga fastigheter
 • Upphandling av konsulter och entreprenörer
Parallellt som du driver byggprojekt, så är du delaktig i Stockholm Parkerings arbete med samhällsnyttiga åtgärder och utvecklingsarbete.

Din profil

Vi ser att du som söker har gymnasial utbildning inom bygg eller teknik. Vidare har du några års erfarenhet från fastighetsbranschen och har erfarenhet från bygg, eller installationsteknik. Det är meriterande om du har en bakgrund från entreprenör- eller konsult- eller fastighetssektorn samt en grundläggande förståelse för processen och byggnadsteknik. Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är också viktigt att du innehar B-körkort för denna tjänst.

För att trivas i rollen ser vi att du som person har en stark drivkraft, ett stort intresse för affärer samt att du är målfokuserad och självgående i ditt arbete.

Om tjänsten
 • Anställningsform: tillsvidareanställning
 • Anställningens omfattning: heltid
 • Tillträde: snarast eller efter överenskommelse
 • Löneform: månadslön
 • Ort: Stockholm
Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga CV och ditt personliga brev. Din ansökan vill vi ha senast den 2017-12-10. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lisbeth Gatenborg, Stabschef, på lisbeth.gatenborg@stockholmparkering.se eller Fredrik Söderholm, Avdelningschef, på fredrik.soderholm@stockholmparkering.se.

Facklig företrädare: Anne Lintala, SACO, 08-772 96 85.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om oss

Stockholm Parkering ägs av Stockholms stad och har en viktig roll i Stockholms stads samlade trafik- och parkeringspolitik. Bolagets affärsidé är att bygga nya parkeringsanläggningar och nyttja de befintliga så väl som möjligt. Vi skapar utrymme för Stockholm att växa.

Bolaget ansvarar för ca 230 garage/p-hus, varav ca 32 är egna fastigheter, och ansvarar för ca 1 400 ytparkeringar, totalt över 71 000 parkeringsplatser inom Stockholms stad. På bolaget arbetar ca 69 medarbetare. Huvudkontoret är placerat i Globen.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk

Inga fler liknande jobb tillgängliga