Stockholm Vatten AB · Publicerad 11 juni 2021

Nu söker vi en driven automationstekniker som vill arbeta med spännande arbetsuppgifter i vårt underhållsteam. Som automationstekniker ingår du i en grupp som delar på ansvaret för det förebyggande, avhjälpande och akuta underhållet med krav på hög teknisk tillgänglighet och säkerhet. Du kommer att arbeta på uppdrag av och i nära samarbete med våra ingenjörer kring det förebyggande underhållet samt ingå i ett beredskapsteam.

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtid och ska nu bygga ett av världens bästa och modernaste reningsverk med miljö och hållbarhet i fokus. Ett högteknologiskt reningsverk som kan möta framtidens krav är en förutsättning för stadens tillväxt.

Förutom spännande och varierande arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som friskvård, gym i huset, kompetensutveckling och bra flextidsvillkor.

Personliga egenskaper

Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, initiativtagande och kommunikativ med kollegor, chefer och andra enheter. Samarbete med andra inom bolaget och med externa entreprenörer förekommer ofta. Vidare behöver du vara problemlösande och inte rädd för att ställa frågor.

Din bakgrund

Du har en teknisk utbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot el/automation/Instrument/styr&regler. Dokumenterad erfarenhet från processindustri eller motsvarande inom såväl el/installation som automationsområdet är meriterande. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna sektionschef Ravi Elia 08-52 21 33 43. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår kundtjänst 08-522 120 00.

Din ansökan

Du söker tjänsten senast den 15 augusti 2021. Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,4 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för stadens avfallshantering. Hos oss arbetar cirka 550 medarbetare inom en rad yrkesgrupper på olika avdelningar. Vatten- och avloppsdelen omfattar produktion och leverans av dricksvatten, att ta hand om och rena avloppsvatten, hantera dagvatten och ansvara för vattenkvaliteten i sjöar och vattendrag. Verksamheten har funnits i mer än 150 år och bedrivs i en storstad som ständigt är i rörelse. Inflyttningstakten till Stockholmsregionen motsvarar två fullastade SL-bussar om dagen. Alla behöver ha tillgång till rent dricksvatten, fungerande avlopp och miljömässig avfallshantering. Det ställer höga krav på utveckling och infrastruktur, där vår verksamhet är en förutsättning för regionens tillväxt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Stockholm Vatten AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga