Stockholm Vatten AB · Publicerad 15 juni

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida avloppsrening och ska nu bygga ett av världens bästa och modernaste reningsverk med miljö och hållbarhet i fokus. Med ny teknik tänker vi långsiktigt och möjliggör utveckling av avloppsreningen även i framtiden, för stockholmarnas och Östersjöns bästa. För att bibehålla en väl fungerande avloppsrening behöver vi nu få in dig som vill arbeta och bidra i processen under detta spännande miljöprojekt.

Anställningen avser en tillsvidareanställning med placering på Bromma reningsverk.

Din utmaning
Som processtekniker jobbar du närmast reningsprocessen och din arbetsinsats har stor betydelse för reningsresultatet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att medverka i den dagliga driften och processövervakningen av reningsverket.

I rollen ingår daglig rondering, skötsel av anläggning och mätinstrument, driftövervakning samt processjustering och felsökning. Det ingår även att avhjälpa akuta driftavbrott och delta vid planerade driftåtgärder. Det är ett omväxlande arbete där du arbetar praktiskt med att bland annat ta prover för analys samt utför enklare vattenanalyser och administrativt med att tex göra inköp/avrop av tjänster, driftmaterial och kemikalier. Du kommer även att delta i olika projekt inom driften. Vid behov kan du även komma att delta i beredskapstjänstgöring.

Din bakgrund
Vi vill att du har relevant yrkesutbildning som till exempel processtekniker, vatten- och miljötekniker eller motsvarande. Erfarenhet av arbete vid reningsverk är meriterande. Du har god datorvana, behärskar MS Office och vi ser gärna att du har erfarenhet av driftövervakningssystem.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som person måste du vara noggrann, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga eftersom du kommer att ha många kontakter såväl inom som utom Stockholm Vatten och Avfall. Körkort för personbil är ett krav.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Dina frågor
För ytterligare information om arbetet kontaktar du arbetsledare Ove Sigfridsson på 08-522 131 53 eller processingenjör Hanna Gottås 08-522 131 36. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco når du via vår växel 08-522 120 00.

Din ansökan
Du söker tjänsten via denna länk och vi vill gärna ha din ansökan senast den 16 augusti.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Stockholm Vatten AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga