Stockholm Vatten AB · Publicerad Igår 00:00

Vi söker en VA-ingenjör till vår materialförsörjningsenhet. Enheten ansvarar för VA-materiallogistik samt organiserad utbildning för ledningsnätspersonal. För att hantera detta finns ett mindre lager i Högdalen samt ett stort lager i Ulvsunda med en utbildningslokal där vi utbildar personal och utför tester på nya produkter. Verksamheten bistår även med expertkompetens i materialfrågor och är drivande i materialutvecklingsfrågor mot tillverkare för att hållbara helhetslösningar skall uppnås

Din utmaning
Arbetet är varierande mellan det dagliga operativa och långsiktigt strategiska där du i huvudsak kommer arbeta med att:
  • ta del av verksamhetens behov för att ta fram utbildningsplan på årsbasis
  • organisera och samordna utbildningar inom ledningsnät
  • vid behov genomföra och vara föredragande av egenutvecklade utbildningar
  • samverka med Svenskt vatten (branschorgan) och andra branschorganisationer i utbildningsfrågor
  • driva material- och teknikutvecklingsfrågor mot egna verksamheten och tillverkare
  • planera och genomföra systematiska tester av olika typer av material till ledningsnät samt sammanställa dessa i rapportform
Din bakgrund
Du är högskoleingenjör eller har motsvarande teknisk bakgrund samt några års arbetslivserfarenhet. Du är handlingskraftig, ansvarstagande, ser förändringsarbete som en naturlig del i vardagen samt är bra på att skapa förtroendefulla relationer. Du har pedagogisk erfarenhet och motiveras av att lära ut till andra. Du talar och skriver god svenska samt behärskar engelska i tal.

Dina frågor
För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Kenth Olsson på 08-522 121 74. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via Stockholm Vattens växel 08-522 120 00.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan
Du söker tjänsten via ansökningsformulär senast den 17 oktober. Referensnummer är SV 57/2016. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Stockholm Vatten AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga