Stockholmsmässan · Publicerad 15 jan

IT-systemförvaltare till Stockholmsmässan i Älvsjö

Sök tjänsten som IT-systemförvaltare och bidra till framflyttningen av Stockholmsmässans digitala position!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Föreställ dig en plats som ena dagen rymmer en prestigefull kongress och andra dagen förvandlas till en färgsprakande fitnessfestival. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats. I 75 år har här arrangerats mässor, kongresser och event för inspiration, kunskap och affärer. Som IT-systemförvaltare blir du en viktig del av företagets dynamiska och framåtsträvande IT-avdelning.

Stockholmsmässan befinner sig i digital förflyttning. Här kommer du att få arbeta med webb- och appbaserade tjänster för mötesarrangörer, utställare och besökare. Du kommer att spela en viktig roll i ett e-handelsinitiativ med nya spännande lösningar kopplat till företagets kringtjänstförsäljning. Företaget kan erbjuda dig en roll som den viktiga länken mellan affärsverksamheten och tekniken. En utåtriktad roll med många kontaktytor både internt och externt.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som IT-systemförvaltare kommer du bland annat att:
  • leda och samverka kring utveckling och förvaltning av digitala tjänster och applikationer,
  • arbeta med kravhantering, specifikation, test och implementation av nya funktioner och processer,
  • utbilda, supportera, underhålla, konfigurera och övervaka,
  • vara med och driva olika utvecklingsprojekt.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett kompetent team om 15 personer. Stämningen på företaget är positiv och det är enkelt att komma in i gruppen. Du kommer att samarbeta tätt med kollegorna på IT-avdelningen, med andra kontakter inom eventverksamhet, försäljning, marknad och kommunikation och även med leverantörer. Placering är Stockholmsmässan i Älvsjö, 10 min från Stockholm city med pendeltåget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning. Kanske har du arbetat i ett mindre bolag eller på annat sätt innehaft roller med stor bredd och variation. Du får gärna ha kommit i kontakt med affärskritiska IT-system (företrädesvis kopplat till e-handel). Du har arbetat med förvaltning och utveckling kopplat mot webbtjänster och CMS. Vi tänker att du har erfarenhet och förståelse för html, css och javascript utan att för den sakens skull vara kodare, och vi tänker att du har bra koll på användargränssnitt på webb och i app utan att för den sakens skull vara UX-designer.

Som person är du positiv, strukturerad och motiveras av att nå resultat. Du trivs i att verka i en roll med många kontaktytor. I det ser vi framför oss att du har förmågan att vara kommunikativ, konsultativ och verka för ett gott samarbete.

Du har en god förmåga att arbeta självständigt och hela tiden förhålla dig öppen till att lära dig nya saker.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
UX & Webbdesign
Rekryteringen hanteras av
TNG IT