Stora Enso · Publicerad Idag 11:15

Vi söker just nu en On-site Tekniker till Stora Enso som är ett välkänt och globalt företag inom industrisektorn.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (100%) och stäcker sig från i början av februari 2018 och till att börja med 12 månader framåt. Du kommer att vara anställd på Barona och arbeta ute hos kund. Resor kan förekomma i tjänsten.

Arbetsuppgifter

I rollen som on-site tekniker kommer du att sträva efter att leverera en hög servicenivå för att garantera en hög kundnöjdhet inom IT-supporten. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra IT-team med mätbara mål.

Ansvarsområden:
 • Hantera och säkerställa att IT-supportarbetet fungerar
 • Utveckla och koordinera arbetsplats- och nätverksservice enligt global servicestandard
 • Säkerställa att samarbete och arbetsflöde funderar mellan interna team, leverantörer och tredje part samt kunder
 • Arbeta proaktivt med nya idéer för IT-service för användarna
 • Rapportera serviceprestanda och andra nyckeltal
 • Budget och kostnadsuppföljning samt andra administrativa uppgifter
Kvalifikationer
 • Utbildning inom IT eller annan relevant erfarenhet
 • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta vid Service Desk med Windows, servrar, arbetsstationer, AD-strukturer och nätverk, konferensutrustning och annan kringutrustning
 • Erfarenhet av systemimplementering och andra IT-relaterade uppdateringar
 • God förståelse för IT-problematik som kan förekomma vid en arbetsstation
 • Flytande kunskap i både svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav
Meriterande:

ITIL v3 Foundation - Certifikat

Dina personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du är även noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du har god känsla för service och för att kunna bygga och bibehålla förtroende för såväl nya som gamla kundrelationer på alla nivåer. Du ska ha god analytisk förmåga med blick för att kunna sätta utmaningar i ett större strategiskt perspektiv. Vidare ser vi gärna att du har ett engagemang och vilja att utveckla både sig själv och andra i yrkesrollen. God samarbetsförmåga är en given egenskap.

Vi erbjuder dig

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du kommer att ha regelbunden kontakt med en dedikerad konsultchef.

Ansökan

Observera att din ansökan måste vara på engelska och att vi inte tar emot ansökningar via epost men för frågor/information kontakta: Lotta Lehmusvuori | lotta.lehmusvuori@barona.fi

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; IT; IT support; On-site; Tekniker; Windows;
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga