Storytel · Publicerad 19 okt 2021

Till Storytel söker vi nu en driven och effektiv Office Coordinator. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace och löper fram till april/maj. Tjänsten är på heltid med start omgående och utgår ifrån Storytel’s fina och nyrenoverade lokaler på Riddarholmen i Gamla Stan.

Ditt uppdrag
Storytel’s kontor har genomgått en omfattande renovering under tiden arbetet skett hemifrån och nu är de redo att ta sig tillbaka till kontoret. Du kommer ha en central roll i att koordinera och sätta de sista bitarna på plats i renoveringen och se till att kontoret blir trevligt och ser snyggt ut. Du kommer vara den som följer upp projektet, har kontakt med leverantörer och arkitekter samt se till att allt löper på smidigt och löpande ge info relaterat till projektet ut i organisationen. Du kommer arbeta administrativt med exempelvis granskning av fakturor, avtalshantering och mailhantering. Du kommer även ha kontakt med tre andra kontor i Sverige och samverka med dina kollegor där.

Din bakgrund
Vi söker dig som vet vad rollen innebär och du har med fördel jobbat som Office Coordinator tidigare. Som person är du koordinerande, strukturerad och har ett öga för detaljer. Du gillar att komma med kreativa lösningar på problem och har inte svårt för att ta egna initiativ. Vidare är du bra på att följa upp och inte rädd för att tala om ifall något är otydligt. Du älskar att erbjuda god service och du trivs i en miljö där tempot är högt, dynamiskt och innovativt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Om Storytel
Storytel är en av världens största abonnerade streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker, och erbjuder lyssning och läsning av mer än 700 000 titlar i tjänsten globalt. Vår vision är att göra världen till en mer empatisk och kreativ plats, genom fantastiska berättelser som kan delas och uppskattas av vem som helst, var som helst och när som helst. Storytel finns idag på 25 marknader och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Storytel erbjuder en vänlig, entreprenörsrik och snabb arbetsmiljö där nya idéer och kreativitet välkomnas. Storytel gillar att göra saker på nya sätt och ifrågasätta gamla metoder. Kulturen hos oss kännetecknas av att vara välkomnande och hjälpsam. Vi tror inte på hierarki och mikromanagement; utan vi tror mycket på eget ansvar och att ge människor möjligheten att växa och utvecklas hos oss.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se) och Konsultchef Johan Fernström (johan.fernstrom@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga