Strömma Turism & Sjöfart AB · Publicerad 30 nov

Vill du arbeta som projektledare för utveckling och harmonisering av processen "Booking & Boarding" i samtliga länder inom Strömmagruppen? Strömmas verksamhet är främst inriktad på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Nu söker vi dig, en lagspelare som har god förståelse för flöden och som tidigare arbetat med administration.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Strömmas kontor på Skeppsholmen.

Arbetsuppgifter

Som ansvarig för processen Booking & Boarding kommer du att initiera och driva fram en kartläggning samt dokumentation av nuvarande Strömmas Booking & Boarding-processer för bolagets samtliga länder. Du ansvarar för att bakomliggande avtal, rutinbeskrivningar och processer finns dokumenterade från köp/bokning av en kund via "ombordstigning" fram till att betalning är registrerad, kontrollerad och bokförd. Vidare kommer du att utvärdera de befintliga processerna och sammanställa ett förslag på en gemensam process för samtliga länder inom Strömmakoncernen samt se till att denna blir implementerad på samtliga destinationer. Därefter blir det viktigt att säkerställa att processerna följs och vidareutvecklas.

Andra förekommande arbetsuppgifter:
  • Presentera och senare ansvara för möjliga processutvecklingar
  • Ta fram en handbok för "Policy & Procedures"
  • Se till att IT-stödsystem är lämpliga och uppdaterade för öka effektiviteten i samtliga länder
  • Samordna förändrings- och utvecklingsprojekt inom såväl försäljning, administration och IT-system
  • Ansvara för att dokumentation kring processen är uppdaterad
  • Supportera organisationen i processfrågor
utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet från arbete i turism- eller servicebranschen och kontantintensiva företag. Du har tidigare arbetat internationellt och kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift. Vidare är du van att arbeta med processer, flödesscheman och förstår vikten av dokumentation. Du vet hur viktigt det är med struktur och noggrannhet i ditt arbete utan att du för den sakens skull tappa bort helheten.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Din förmåga att kommunicera är mycket god och du anpassar med lätthet kommunikationen efter situation. Du är strukturerad och kan gå ner på detalj om så behövs, men utan att tappa det holistiska perspektivet. Vidare är du en van kravställare som trivs med att arbeta i team där din strävan att effektivisera och utveckla lyser igenom i ditt arbetssätt.

Om Strömma

Strömma Turism & Sjöfart är ett av Sveriges största upplevelseföretag med verksamhet i Amsterdam, Utrecht, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Århus, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger och Ålesund. Vårt främsta fokus ligger på vad folk gör när de är lediga men vi är också verksamma på företagsmarknaden. Vår affärsidé är: Upplevelser, aktiviteter och nöjen för möten och fritid. Läs mer om företaget på www.stromma.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare