Stretch HR · Publicerad Idag 11:13

Avidicare AB är ett medicintekniskt företag som utvecklar system för hantering av luftburna bakterier och virusföroreningar på sjukhus. Företaget har sitt huvudsäte i Lund och huvudprodukten är det världsledande ventilationssystemet Opragon. Som ny Säljare ingår du i ett drivet säljteam med lång erfarenhet av branschen. I den här rollen kommer du att fokusera på de centrala och norra delar av den svenska marknaden och ansvarar för att självständigt driva hela försäljningsprocessen. Du kontaktar befintliga kunder och söker upp nya samt utvecklar relationer med olika samarbetspartners så som inköpare, projektledare, arkitekter, byggkonsulter, installatörer, hygienexperter, läkare och operationssjuksköterskor. Till din hjälp har du ett starkt internt team med kompetenta och engagerade kollegor som stöttar varandra i alla processer och kompetensområden på Avidicare.

Vi söker dig som motiveras av att arbeta med komplex försäljning och som tycker om att arbeta självständigt, är social och utåtriktad samt har lätt för att möta människor från olika yrkeskategorier såsom inköpare, planerare, tekniker, arkitekter och vårdpersonal. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med projekt- eller medicinteknisk försäljning och besitter ett tekniskt intresse och förståelse. Erfarenhet från bygg, ventilation eller styr- och övervakning är meriterande.

Du behöver tala och skriva svenska obehindrat och eftersom våra forskningsrapporter och informationsmaterial är på engelska så behöver du dessutom kunna kommunicera på engelska i tal och skrift. Vi ser att du gärna har en akademisk examen inom ekonomi, teknik eller liknande. Som säljare hos oss är det viktigt att du har affärssinne, är resultatorienterad och uthållig. Du är också mycket serviceinriktad och lyhörd för att förstå kundernas behov. Du behöver vara en person med mycket energi, tycka om samarbete och ha en positiv inställning.

Avidicare som är ett expansivt företag, kan erbjuda dig intressanta arbetsuppgifter, ett gott samarbete och den produktutbildning som du behöver för att göra ett professionellt försäljningsarbete. Om detta har väckt ditt intresse så är du välkommen att skicka in din ansökan snarast eller senast 11 februari 2020. Eftersom vi hanterar inkommande ansökningar löpande så kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Avidicare samarbetar med STRETCH HR Rekrytering i denna process. Har du frågor är du välkommen att kontakta Monika Kumlin Larsson direkt på 0706-291853. För mer information vänligen se www.avidicare.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga