Studentkortet i Sverige AB · Publicerad 19 mars

Vi!

Är du Studentkortets nya företagssäljare? Just nu söker vi en Junior Account Manager med intresse för digital marknadsföring. Ta chansen att lära dig senaste i den digitala trenden inom branschen samt utvecklas i takt med detta progressiva företag. Börja arbeta med ett spännande varumärke som ligger i framkant inom medieförsäljning, som just nu utökar sin säljorganisation och dessutom erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Studentkortet förenklar vardagen för studenter med allt från förmånliga priser till rabatterbjudanden samtidigt som företag får en unik möjlighet att nå ut med deras varumärke till en specifik målgrupp.

Du!

Som Junior Account Manager för Studentkortet kommer du att ansvara för din egen kundportfölj d.v.s. utveckla och bibehålla befintliga kundrelationer. Du förväntas nå budget och hantera hela säljprocessen från prospektering till avslut. För att lyckas med rollen krävs det att du är en kreativ och ansvarsfull person. Du ska snabbt kunna förstå kundens behov och på så sätt kunna presentera digitala lösningar som passar just dem.

Vi tror att du är/har
  • Social, driven och gillar att arbeta mot uppsatta mål.
  • Något års erfarenhet inom sälj.
  • Analytisk, lyhörd och kan hålla en röd tråd igenom hela säljprocessen.
  • Kreativ, lösningsorienterad och aldrig ger upp.
  • En som gillar att arbeta i team, bidrar med mycket energi samtidigt som du stöttar och lyfter dina kollegor.
  • Flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.
Ansök!

Intervjuer för tjänsten på Studentkortet sker löpande, sök redan idag. Tjänsten tillsätts per omgående och är eftertraktad. Fast lön plus provision. Välkommen med ditt CV genom ansökningsknappen nedan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Jobfeed

Inga fler liknande jobb tillgängliga