Summa Equity AB · Publicerad 30 sept 2019

Är du en driven och engagerad senior redovisningsekonom som ser möjligheter där andra ser hinder och är redo för nästa kliv? Vill du jobba i ett värdestyrt bolag som investerar och hjälper företag som är en del av lösningen på våra globala sociala, affärsmässiga och miljömässiga utmaningar? Välkommen till rollen som Redovisningsansvarig / Head of Accounting på Summa Equity!

Summa Equity vill hjälpa växande företag som är en del av lösningarna, inte problemen. Vi förvandlar utmaningar till affärsmöjligheter och tillåter företagen att växa, samtidigt som vi bygger en hållbar framtid. För oss är det en riktig win-win situation!

Om rollen

I rollen som Redovisningsansvarig / Head of Accounting på Summa Equity har du ett brett ansvar inom redovisning, bokslut och rapportering. Du kommer att arbeta högt som lågt i en prestigelös miljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Löpande redovisning
  • Löneadministration för ca 15 personer
  • Upprätta och kvalitetssäkra månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Upprätta årsredovisningen enligt K3
  • Kvartalsvis fondrapportering till investerare
  • Vara delaktig i budget och prognosarbete
  • Utveckla processer och rutiner för bokslut, budget och rapportering
  • Agera stödperson för det norska rådgivningsbolagetFinansavdelningen består av 3 personer och du rapporterar till CFO. Summa Equity sitter i fina lokaler på David Bagares gata i närheten av Stureplan.
Vem är du?

Vi ser att du har flera års kvalificerad erfarenhet inom redovisning, finansiell rapportering och upprättande av årsredovisning. Du trivs i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar där du har möjlighet att påverka och har även erfarenhet av att upprätta rutiner och processer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från fondbolag, har kunskap om IFRS och har arbetat med revison. Vidare har du en högskoleexamen i ekonomi.
Som person är du driven och har en vilja att påverka, utveckla och effektivisera samt en förmåga att skapa struktur och ordning. Du är en prestigelös lagspelare, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och du tar ansvar för dina uppgifter från start till slut. Du är nyfiken och strävar alltid efter att lära dig mer och dela med dig av din kunskap. Vidare är du noggrann och har en analytisk förmåga.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vill att du ska bli en del av vårt team av kompetenta och engagerade kollegor som verkar för en hållbarare framtid! Här får du möjlighet att vara med på en spännande resa, där du kan påverka, skapa och utveckla.

Om Summa Equity

Titta gärna in på vår hemsida eller ta en titt på filmen från Summa Day!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Summa Equity med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog på elin.allskog@mpya.se eller Anna Lannerhjelm på anna.lannerhjelm@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga