Svedea AB · Publicerad 14 sept

Till Svedea, utmanaren inom försäkring, söker vi nu en driven ekonomiassistent.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att ansvara över leverantörsreskontran samt hantera alla ekonomirelaterade ärenden i försäkringssystemet.
Andra förekommande uppgifter är löpande redovisning, utläggsredovisning, balansavstämning, projekt ansvar.

Utbildning/ erfarenhet

Erfarenhet av att jobba på ekonomiavdelning med en god förståelse för redovisningsflödet. Mycket goda kunskaper i Excel, talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande, men stor vikt läggs vid erfarenhet och personligt driv.

Drivkrafter

Som person ser du positivt på utmaningar och är van att ta ansvar. Du är självgående men vet också när du ska involvera andra. Det är viktigt att du är noggrann, ordningsam och kvalitetsmedveten samt att du arbetar strukturerat och effektivt.

Skicka din ansökan och CV till ekonomi@svedea.se

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att mejla till ekonomi@svedea.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring

På Svedea försäkrar vi inte allt. Men det vi försäkrar är vi riktigt bra på. Idag har fler än 200 000 kunder gett oss sitt förtroende och vi fortsätter att växa. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen. Vi är ett dynamiskt och värderingsdrivet bolag som ingår i världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.

Du kommer till en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen-energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är ca 100 medarbetare och vårt huvudkontor finns nära Hötorget i centrala Stockholm, filial kontor finns i
Växjö, Umeå och Hammarstrand, Jämtland.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Svedea AB tillgängliga