Svensk Byggtjänst · Publicerad 14 mars

Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Vi omsätter drygt 200 MSEK och är ca 95 anställda.


Om tjänsten
På uppdrag av Svensk Byggtjänst söker vi en kundservicemedarbetare. I denna tjänst kommer du tillhöra ett team på ca 3 medarbetare som tar emot frågor från kunder via mail och telefon. Detta är ett konsultuppdrag under sex månader med start omgående. Du blir anställd av oss på Placera Personal och arbetar hos Svensk Byggtjänst som sitter i mycket fina och inspirerande lokaler i Odenplan.

Arbetsuppgifter
I rollen som kundservicemedarbetare har du bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Kundservice över telefon och via email
  • Hantera krediteringar
  • Administration
  • Viss orderhantering
Kvalifikationer
För att passa i rollen ser vi följande bakgrund som lämplig:
  • Några års erfarenhet av kundservice
  • Grundläggande ekonomisk förståelse
Som person är du positiv, ansvarsfull och kommunikativ. Du drivs av att skapa mycket goda kundrelationer genom bästa tänkbara service. Andra viktiga egenskaper är att du är självständig, driven och tar ett stort ansvar för ditt arbete.

Arbetstid/varaktighet
Konsultuppdrag; Omgående - 6 månader
Heltid (kl.8-16.30)

Intresse för tjänsten?
Är du intresserad av tjänsten? Sök den redan i dag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Bli en av oss
Som medarbetare hos Placera Personal kan du känna stor trygghet då du blir en del av en verksamhet som är branschens mest erfarna och betrodda, vi började redan 1988. Vår långa erfarenhet och vårt goda rykte gör att vi har många intressanta och framgångsrika företag på kundlistan vilket innebär många spännande möjligheter för dig. Vi är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Du är ansluten till vårt kollektivavtal och erbjuds en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning.

Som en av oss kommer du att bli en del av en värderingsstyrd organisation som brinner för det vi gör. Vår positiva företagskultur bidrar till att konsulter, konsultchefer och rekryterare stannar länge hos oss och vår målsättning är att ge dig långsiktig utveckling med nya kunskaper och erfarenheter. Vi som jobbar på Placera Personal är Hängivna, Nyfikna och Trygga. Det skapar långsiktiga relationer, öppnar för kunskap och kreativitet och tillsammans blir vi starkare och klokare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga