Svensk Exportkredit · Publicerad 1 nov 2021

Bli områdesspecialist hos Svensk Exportkredit och jobba brett som .NET-utvecklare för att driva affärsområdet Lending framåt!

Hos oss på Svensk Exportkredit i Stockholm väntar en utvecklarroll där du genom utveckling av tekniska lösningar i Lending-områdets framkant ser till att systemen närmast kunderna digitaliseras. I vår kollaborativa och tvärfunktionella miljö ges du utrymme att jobba brett med den tekniska floran i området och bli en viktig aktör för att hjälpa sätta riktningen framåt.

Hos oss kommer du till det lilla stora företaget - vi är stora nog att göra skillnad men hos oss hittar du närhet och korta beslutsvägar.

Vi erbjuder dig
  • Möjligheten att bli teknisk områdesspecialist i ett område som är nära kunderna och viktigt för affären
  • Ett starkt team där lagets kompetens värderas högt. SEK tror på att de bästa lösningarna nås genom samarbete!
  • En mogen organisation där du kommer få utrymme att påverka vår riktning i en spännande tid
  • Ett företagande synonymt med hållbarhet! Vi arbetar med en av världens ledande exportnationer, Sverige, och vi är övertygade om att hållbarhet är en avgörande faktor för framgång.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som .NET-utvecklare har du en mångfacetterad vardag och involveras i hela vår utvecklingskedja samtidigt som du sätter dig in i området i stort. Du har ett brett ansvar och kommer bland annat jobba med lösningsdesign, kravtolkning, utveckling, konfigurering och förvaltning av Lending-områdets system som stöttar SEK:s affär med utlåningen av finansiella resurser. Du kommer även:
  • Stötta verksamheten i sina krav och förstå, utbilda samt hjälpa användare
  • Hantera, utreda och arbeta fram lösningar vid incidenter
  • Driva igenom förändring i systemen i kontakt med externa leverantörer.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Ditt närmsta team består av 8 personer i en tvärfunktionell samverkan. Teamet jobbar med agila ceremonier och du jobbar nära andra utvecklare, testare, IT-partners, projektledare och team lead. Du och ditt team har stort utrymme att driva era initiativ framåt.

I november flyttar vi till nya och moderna lokaler i centrala Stockholm. Vi har ett flexibelt arbetssätt och att arbeta på distans när det passar uppgiften och gruppens leveranser är en naturlig del.

Mer om dig

För att komma till din rätt i rollen tror vi att du är en person som är van vid att arbeta brett i ett nära samarbete med och stöttning av andra. Du är kommunikativ, prestigelös och drivs av att lösa problem för att skapa rätt förutsättningar för affärens framgång. Du tycker om utmaningar och trivs med att arbeta i komplexa och intensiva miljöer som är i ständig förändring.

Du är idag utvecklare med erfarenhet av C# .NET-utveckling i backend och engagerar dig i design-, krav- och arkitekturdiskussioner. Du har goda erfarenheter av systeminstallation och konfigurering av komplexa system samt har jobbat med SQL och T-SQL. Det är fördelaktigt om du har jobbat med Azure DevOps eller Jira och Confluence, RabbitMQ, PL/SQL och versionshantering. Slutligen är det meriterande med Powershell.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Svensk Exportkredit (SEK) är ett statligt bolag som på kommersiella och hållbara grunder finansierar exportföretag, deras underleverantörer och internationella köpare av svenska varor och tjänster. Finansiering från SEK ger företagen möjlighet att växa och bidrar till jobb och tillväxt i Sverige. SEK bidrar även till industrins omställning för att minska klimatutsläppen. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga