Svensk Exportkredit · Publicerad 28 juni

Analytisk och affärsdriven BI och MS SQL utvecklare till finansbolaget Svensk Exportkredit (SEK) i Stockholm.

Vill du jobba i en organisation med hög förändringstakt, stor variation och närhet till verksamheten i din vardag? Då är rollen som BI och SQL- utvecklare på Svensk Exportkredit rätt för dig.
SEK sitter i moderna lokaler i Waterfront Building på Klarabergsviadukten i Stockholm city.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

SEK är ett statligt ägt bolag med ett stort och viktigt uppdrag - att stärka svensk exportnärings konkurrenskraft och därmed bidra till att skapa sysselsättning och hållbar tillväxt i Sverige.
Här får du möjligheten att jobba i en verksamhetsnära roll på ett nischat företag med finansiell och komplex affärsdata. Du kan vänta dig en utmanande specialistroll där du har möjlighet att utveckla dig inom SQL- och databasutveckling.

Som utvecklare på SEK har du även möjlighet att bidra till ett större initiativ inom Business Intelligence, som just nu är i uppstart.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Utveckling och förvaltning inom SEKs datalager samt kringliggande gränssnitt.
  • Stötta verksamheten och underlätta övergången till digitala lösningar.
  • Delta i automatisering av manuella verksamhetsprocesser samt löpande bidra till förbättringar av SEKs utvecklingsprocess.
  • Omsätta varierande krav/önskemål från verksamheten till effektiva och säkra IT-lösningar.
  • Utveckling av rapporter och analysverktyg.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hela IT-organisationen består av 80 personer där drygt hälften jobbar inom utveckling och förvaltning. Du kommer tillhöra ett team med 8 personer.

VEM ÄR DU?

Du ska ha din baskunskap i MS SQL, samt viss erfarenhet inom BI-lösningar. Erfarenhet av att jobbat i Jira och/eller Confluence. Du är van att jobba med källkodshantering som tex Git eller Visual Studio. Som person bör du vara analytiskt lagd och ha hög social förmåga.

På SEK arbetar man i enlighet med deras värdegrund - samarbete, lösningsorientering och professionalism. För att trivas på SEK bör du känna igen dig i dessa värderingar samt vara positiv, flexibel och trivas med att arbeta i en föränderlig miljö.
Du ska ha relevant utbildning och gärna erfarenhet inom IT-området. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav då koncernspråket är svenska och teknisk dokumentation är på engelska. Erfarenhet av arbete inom finansbranschen är ett extra plus.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 juli
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga