Svensk Exportkredit · Publicerad 22 mars 2021

Har du ett ben i tekniken och det andra i verksamheten? Driv IT-miljön framåt som Förvaltningsledare på Svensk Exportkredit!

Planera och driv IT miljön framåt hos Svensk Exportkredit och bidra till en starkare svensk exportnäring som Förvaltningsledare!

Hos oss på Svensk Exportkredit (SEK) följer du med på en omfattande förändringsresa med ambitionen att kunna göra nytta för fler. Vi beskriver oss själva som det stora, lilla företaget vilket för dig innebär att du ansvarar och förvaltar våra verksamhetskritiska system med stor frihet, självledarskap och snabba beslutsvägar. I internationella miljöer och tillsammans med lösningsorienterade kollegor jobbar du för att öka konkurrenskraften hos svenska exportföretag och skapa en hållbar tillväxt.

Vi erbjuder dig
  • En ansvarsfull och verksamhetskritisk roll i vilken du säkerställer att IT-miljön förblir prioriterad och modern
  • Ett företagande synonymt med hållbarhet! Vi arbetar med en av världens ledande exportnationer, Sverige, och vi är övertygade om att hållbarhet är en avgörande faktor för framgång
  • Laget framför jaget - här på SEK tror vi att de bästa lösningarna nås genom samarbete!
Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se

Det här gör du hos oss

Som Förvaltningsledare ansvarar du för koordineringen, prioriteringen och planeringen av förändringsbehov inom IT Operations på Svensk Exportkredit. Detta innebär bland annat att du kommer:
  • Driva på och följa upp förvaltningsaktiviteter för verksamhetsområdet IT Operations
  • Ansvara för licenser, underhållsavtal och tredjepartsleverantörer
  • Vara involverad och sätta budget och långsiktig roadmap/vägkarta
  • Agera förvaltnings- och systemansvarig för verksamhetsområdets kritiska system.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra verksamhetsområdet IT Operations som består av ett tjugotal härliga kollegor som arbetar med bland annat infrastruktur, SecOps och drift. Förutom ett nära arbeta med IT Operations kommer du ha både externa och interna kontakter i form av leverantörer, ekonomiavdelningen, IT och andra initiativ eller projekt hos oss.

Just nu jobbar vi hemifrån och vi ser i framtiden en hybridlösning där vi jobbar några dagar i veckan på kontoret för att främja samarbetet och några dagar hemifrån.

Mer om dig

För oss är personlighet viktigt! Vi tror du har ett starkt utvecklingsdriv som inte går ut över din förmåga och vilja att samarbeta med andra för att skapa långsiktiga relationer. Du håller dig à jour med omvärlden för att förstå hur den påverkar tjänster och tjänsteutveckling. Förutom att vara analytisk och strukturerad, har du en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i svenska och engelska.

Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har en teknisk bakgrund och har på senare tid intresserat dig för förvaltningsledning. Till exempel har du tidigare jobbat nära infrastruktur i form av nätverk, servrar och/eller databaser. Du har tidigare också arbetat med budgetering, uppföljning och licenshantering.

Om du vill kombinera din tekniska bakgrund med att vara spindeln i nätet och driva våra förändringsbehov framåt ser vi fram emot att träffa dig!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga