Svensk Exportkredit · Publicerad 9 aug 2021

Svensk Exportkredit i Stockholm söker dig som vill ha en bred roll inom testledning!

Har du erfarenhet av att arbeta med test och vill ta ett nästa steg? Som Testledare hos SEK i Stockholm deltar du i vår IT-organisations projekt och planerar, driver och utför test för att säkerställa kvaliteten i våra system och utvecklingsprojekt.

Vi erbjuder dig
  • Att arbeta med flera projekt och team parallellt, och lära känna vår organisation genom ditt engagemang i testarbetet
  • Konkurrenskraftiga förmåner i ett bolag där din kompetens värderas högt
  • En stor IT-organisation i det lilla bolaget, där en stor del av vår IT-utveckling bedrivs in-house
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Testledare arbetar du med att planera och utföra testaktiviteter beroende på projektens olika förutsättningar. I och med att du jobbar mot flera olika team och projektmål är din roll bred och kan utöver testplanering även innefatta testande. Du identifierar de tekniska förutsättningarna och behoven i projekten med din tekniska förståelse.

Dina uppgifter är bland annat att:
  • Ta fram testplaner och testfall
  • Säkerställa att kravspecifikationer är testbara
  • Leda, koordinera och utföra testaktiviteter
  • Följa upp och rapportera testresultat
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

I denna roll tillhör du vårt projektkontor. Vi är en central grupp som består av testledare, kravanalytiker och projektledare. Vi arbetar mot SEK:s hela verksamhet i både större och mindre projekt. I dagsläget är vi 6 testledare.

Just nu jobbar vi på distans men framåt ser vi en stor flexibilitet i distansarbete, där vi jobbar några dagar i veckan på kontoret för att främja samarbetet och några dagar på distans.

Mer om dig

Erfarenhetsmässigt har du jobbat med test och har en god förståelse för systemutveckling och praktiskt testarbete, gärna med fokus på system- och integrationstester. Erfarenhet av bank och finans är viktigt för oss - hos oss möter du komplexa systemmiljöer inom in/utlåning, compliance och risk. Vi ser gärna att du kommer från IT-hållet och innan din test-karriär har en bakgrund som utvecklare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift flytande.

Vi jobbar med Jira, Confluence och Zephyr och erfarenhet inom detta är meriterande. Även kunskap inom testautomatisering är ett plus.

Du samarbetar och kommunicerar effektivt med andra för att driva ditt och ert gemensamma arbete framåt. Vidare tar du dig an komplexa problem med ett lösningsorienterat och analytiskt arbetssätt och arbetar med engagemang och beslutsamhet.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga