Svensk Markservice Resurs AB · Publicerad 26 sept

Produktionschef Utemiljö
Är du en trygg ledare med erfarenhet av produktionsplanering? Trivs du i en roll med många kontaktytor, varierade arbetsuppgifter och eget ansvar? Tycker du dessutom att det är viktigt med en levande och välskött utemiljö? Då har vi jobbet för dig!

Nu söker vi en driven produktionschef som kommer att ha det övergripande ansvaret för en given resultatenhets dagliga verksamhet gällande trädgårdsskötsel åt kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Du utgår från distriktskontoret i Skarpnäck men jobben utförs över hela södra Storstockholm.

Tjänsten innebär planering och ledning av produktionen och utveckling av densamma. Inom ramen för produktionsarbetet ryms bland annat ansvar för personal, arbetsmiljö, marknad och inköp. Produktionschefen har vidare ansvar för att, tillsammas med distriktschef, upprätta budget och resultatkrav för resultatenheten och verka för att dessa uppfylls genom försäljning och värdeskapande kundrelationer.

Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en arbetsledande roll inom samma eller närliggande bransch som t.ex. fastighet, tillverkningsindustri eller facility management. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som exempelvis landskapsingenjör, men fäster större vikt vid dina ledaregenskaper och förståelse för att driva affären. Du är en naturlig ledare som drivs av att leda och engagera ditt team för att tillsammas nå uppställda mål. För att lyckas i rollen krävs vidare en god ekonomisk förståelse och erfarenhet av anbudsarbete, inköp, budget- och resultaträkning.

Din personlighet präglas av struktur och tydlighet. Du är en kreativ problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana samt fallenhet och intresse för administrativt arbete. Körkort för personbil är också en förutsättning i tjänsten.

Stämmer ovanstående på dig vill vi erbjuda dig en stimulerande utmaning tillsammans med ett mycket professionellt team i ett branschledande och framgångsrikt företag. Vi arbetar med löpande urval och vill därför tipsa dig om att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via www.markserviceresurs.se. Denna rekrytering sköts av Markservice Resurs som är Svensk Markservices interna bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Svensk Markservice Resurs AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga