Svenska Besiktningshuset Intressenter AB · Publicerad 21 sept

Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör eller motsvarande och som tidigare har arbetat med överlåtelsebesiktningar, entreprenadbesiktningar och energibesiktningar. Erfarenhet av fuktproblem i fastigheter är meriterande. Du bör minst ha behörighetsklass Normal för enkla byggnader i din energicertifiering. Du bör ha genomgått SBR utbildning inom överlåtelsebesiktning eller entreprenadbesiktning.

Besiktningshuset expanderar och vi söker nu byggnadstekniskt kunniga besiktningsmän som även är certifierade energiexperter eller som har behörighet för att bli detta för att förstärka vårt team av besiktningsmän i Stockholm. Vi levererar överlåtelsebesiktningar samt entreprenadbesiktningar i hela Sverige.

Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör eller motsvarande och som tidigare har arbetat med överlåtelsebesiktningar, entreprenadbesiktningar och energibesiktningar.

Erfarenhet av fuktproblem i fastigheter är meriterande. Du bör minst ha behörighetsklass Normal för enkla byggnader i din energicertifiering. Du bör ha genomgått SBR utbildning inom överlåtelsebesiktning eller entreprenadbesiktning.

Du som söker tjänsten är en lagspelare med hög servicekänsla som förstår vikten av att leverera ditt arbete på utlovad tid.

I arbetsuppgifterna ingår att besiktiga villor och bostadsrätter, men även flerbostadshus och kommersiella fastigheter. Arbetet kräver mycket god kännedom om byggnaders tekniska egenskaper. Vidare bör du i rollen som besiktningsman ha lätt för att kommunicera med människor i olika situationer och inte vara främmande för att lösa problem. Tjänsten innebär mycket självständigt arbete ute hos kund och vi söker endast dig som är noggrann och engagerad i ditt arbete. I högsäsonger kräver tjänsten periodvis ett högt tempo.

Våra kunder är fastighetsmäklare, husköpare, byggherrar och jurister vilket ställer höga krav på service, flexibilitet och kundfokus.

Villkor

Start: Omgående
Ort: Stor-Stockholm
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Efter överenskommelse

Bifoga betyg, CV och referenser med din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten ska tillsättas omgående så tveka inte att söka eller tipsa om tjänsten redan idag. Ansökan sker till Carl-Jonas Nordensved carl-jonas.nordensved@besiktningshuset.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Svenska Besiktningshuset Intressenter AB är ett marknadsledande företag med inriktning på överlåtelsebesiktningar, entreprenadbesiktningar fuktskadeutredningar och entreprenadtvister.

Hos oss på Besiktningshuset hittar du duktiga och erfarna besiktningsmän. Vi kännetecknas av hög professionalism och oberoendehet som uppskattas av både köpare och säljare och mäklare. Vi är välutbildade och ständigt uppdaterade från olika branschorganisationer. Det är en garanti för vår kompetens och för din trygghet. Tillsammans har vi en lång och gedigen erfarenhet från branschen. Vi utger inga anvisningsarvoden till mäklarföretag och vi har inga avtal med mäklarföretag, allt för att du ska känna dig 100% säker på att du har en oberoende besiktningsman vid din sida.

Det är många mäklare som rekommenderar oss och de gör de utan att få anvisningsarvoden och de gör det för att de tycker vi är seriösa.

Besiktningshuset är ett rikstäckande företag
Huvudkontoret ligger i Stockholm.

"Vi inom Besiktningshuset brukar stolt säga att det bästa av de bästa är samlade hos oss"
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Svenska Besiktningshuset Intressenter AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga