Svenska Dagbladet (SvD) · Publicerad 19 jan

Svenska Dagbladet är en rikstäckande kvalitetstidning med publicering i papper och digitala kanaler. SvD ingår i Schibsted Media Group som har verksamheter i 30 länder. SvD:s förändringsarbete med en tydlig målgruppsstrategi och marknadsfokus har resulterat i en stark position på marknaden.

I dag har SvD sammanlagt nära en miljon läsare dagligen. Vi har höga journalistiska ambitioner, ett engagerat och initierat nyhetsarbete. Våra lokaler är belägna i Schibstedhuset i centrala Stockholm, en spännande arbetsplats där alla Schibstedbolag i Sverige är samlade under ett tak.

Nu söker vi:
  • Redigerare som kan InDesign
  • Webbredaktörer till SvD.se
  • Reportrar till redaktionerna Nyheter, Näringsliv, Kultur och Idag
Ansökan och kontaktpersoner

Du bör utöver journalistutbildning ha minst några års erfarenhet från en större nyhetsredaktion. Språkkunskaper och erfarenheter från andra kulturer är meriterande.

Information om vikariaten lämnas också av SvD:s biträdande redaktionschef Gunvor Frykholm, telefon 08 13 56 06. Journalistklubbens representant heter Thomas Berglund, 08-13 50 87, thomas.berglund@svd.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Svenska Dagbladet gör kvalitetsjournalistik inom områdena nyheter, näringsliv, kultur och opinion. Vi vill ge våra läsare fler perspektiv och fördjupad kunskap så att de kan bilda sig en egen uppfattning och fatta väl underbyggda beslut. Svenska Dagbladets vision är ett öppet och demokratiskt samhälle med en stark och oberoende kvalitetsjournalistik.

Vi som jobbar på Svenska Dagbladet tar vårt demokratiska uppdrag på stort allvar och är stolta över vår kvalitetsjournalistik. Här omges man av ambitiösa personer med stor och bred kompetens. Alla anställda förväntas dels ta stort eget ansvar, dels samarbeta prestigelöst med kollegor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Journalistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga