Svenska Dagbladet (SvD) · Publicerad 8 apr 2021

På Svenska Dagbladet arbetar flera av Sveriges bästa reportrar, illustratörer, utvecklare, fotografer och redigerare. De senaste åren har vi publicerat en rad avslöjanden som fått stort genomslag och lockat många nya läsare och prenumeranter till SvD. Nu söker vi efter en erfaren webbredaktör till SvD.

Vi ser att du som person är nyfiken, initiativrik och noggrann. Du kommer att vara en del av den grupp som presenterar och uppdaterar Svenska Dagbladets kvalitetsjournalistik på SvD. Vi har höga ambitioner och tillsammans strävar vi efter att ständigt förändra, förnya och förbättra oss.

Tjänsten är ett vikariat med start omgående t.o.m 20211230.

Vi tror du är:
  • En skicklig rubriksättare med god förståelse för den digitala läsupplevelsen.
  • Skarp i din nyhetsvärdering.
  • Van att arbeta i ett tempo som stundtals är högt med arbetsuppgifter som kan variera från dag till dag.
Vi tror på:
  • Att alltid ha fokus på läsaren
  • Kunskapsöverföring och samarbete
  • Ständig utveckling av journalistiken
Svenska Dagbladets vision är ett öppet och demokratiskt samhälle med en granskande och oberoende kvalitetsjournalistik. På SvD kommer du att arbeta tillsammans med kunniga prestigelösa och engagerade kollegor och i en organisation där du som medarbetare alltid har möjlighet att utvecklas och växa.

För frågor om tjänsterna kontakta Johan Silfversten Bergman, redaktionell utvecklingschef, johan.silfversten@svd.se, alternativt Mattias Wikdahl, sajtchef, mattias.wikdahl@svd.se. För fackliga frågor kontakta journalistklubbens ordförande Thomas Berglund, thomas.berglund@svd.se, 08-13 50 87.

Sista ansökningsdag är den 23/4, urvalet sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Svenska Dagbladet gör kvalitetsjournalistik inom områdena nyheter, näringsliv, kultur och opinion. Vi vill ge våra läsare flerperspektiv och fördjupad kunskap så att de kan bilda sig en egen uppfattning och fatta väl underbyggda beslut. Svenska Dagbladets vision är ett öppet och demokratiskt samhälle med en stark och oberoende kvalitetsjournalistik.

Vi som jobbar på Svenska Dagbladet tar vårt demokratiska uppdrag på stort allvar och är stolta över vår kvalitetsjournalistik. Här omges man av ambitiösa personer med stor och bred kompetens. Alla anställda förväntas dels ta stort eget ansvar, dels samarbeta prestigelöst med kollegor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Journalistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga