Svenska Lumon AB · Publicerad 9 sept 2019

Med innovativa produkter av hög kvalitet på en växande marknad och med en stark planerad tillväxt av personalstyrkan är vi i ständig rörelse framåt och bygger Lumon för framtiden! Kompetensförsörjning är kanske den enskilt största utmaningen för att vi ska nå goda resultat och uppnå våra mål och visioner.

Med kompetensförsörjning och kompetensutveckling i koncernens fokus söker vi därför, till en nyinrättad befattning i Svenska Lumon AB, en HR-Manager med placering i Stockholm och regionalt ansvarig för HR-området i Skandinavien. Idag är vi 110 anställda och Skandinavien är en av våra viktigaste exportmarknader.

Ditt regionala ansvar omfattar Sverige, Norge och Danmark och du rapporterar direkt till dels vår Skandinavienchef dels till koncernens ”Head of HR and Communication”. Du kommer att ingå i den skandinaviska ledningsgruppen. Inom koncernens HR får du i nära samarbete med kommunikation, ett särskilt ansvar att utveckla och samordna våra rekryteringsprocesser.

Som vår första HR Manager i Skandinavien blir du en nyckelperson med stora möjligheter att forma rollen så att den skapar värde för och stödjer verksamhetens chefer och medarbetare. Din vardag kommer att spänna över hela HR-området och omfatta förutom rekrytering, bl a processer och planer för introduktion och on-boarding; kartläggning av utbildningsbehov och kompetensutvecklingsinsatser; performance management; ledar- och medarbetarskap etc. Dvs det som påverkar och gör Lumon till en attraktiv arbetsgivare!

Den person vi söker har relevant akademisk utbildning och bred HR-erfarenhet, gärna från internationell miljö. Detta en spännande möjlighet att påverka både din egen och Lumons framtid! Tillsammans med kommunikation bygger du en professionell HR-funktion som ger Lumon ett starkt arbetsgivarvarumärke. Ett företag där vi skapar en hållbar, trivsam och produktiv arbetsmiljö samtidigt som vi månar om att tillvarata din kompetens och dina utvecklingsbehov!

Vi ser fram emot din ansökan via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13823). Ansök snarast, dock senast den 1 oktober. För mera information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisbeth Petersson på Mercuri Urval, lisbeth.petersson@mercuriurval.com alt. tel 08-506 450 78.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
LUMON Group - en internationell koncern, marknadsledande inom balkonginglasningar!

Pionjärer sedan 1978 och idag ett välkänt internationellt varumärke och en ledande aktör som kunderna litar på. Lumon-gruppen har dotterbolag i Sverige, Norge, Danmark, Spanien, Tyskland, USA, Kanada, Ryssland, Schweiz och Frankrike. Vi exporterar till mer än 20 länder så Lumons moderna signatur med trendiga, hållbara balkonginglasningar syns på många håll världen över. Idag sysselsätter vi ca 1 100 personer. Läs mer på www.lumon.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga