Svenska Lumon AB · Publicerad 27 nov 2019

Marknadskommunikation - Online, Offline, Multichannel

Genom att ligga i framkant i vårt sätt att kommunicera med marknaden och bygga varumärke bidrar du till att Svenska Lumon uppnår sina mål och visioner om en stark tillväxt på den Skandinaviska marknaden.

Med ständig rörelse framåt bygger Lumon bättre hem för framtiden med innovativa produkter av hög kvalitet på en växande marknad. I linje med vår värdegrund gör vi det alltid nära kunden och på lång sikt. Detta har över tid byggt vårt varumärke starkt och bidragit till vår framgång. Kommunikationen med marknaden är en förutsättning för att vi ska nå goda resultat och uppnå våra mål och visioner!

Till Svenska Lumon AB söker vi en Marknadsansvarig med placering i Stockholm. Ditt uppdrag kommer även att omfatta ansvar för att koordinera marknadsföringen i Norge och Danmark. Idag är vi 120 anställda i Skandinavien; en av Lumons viktigaste exportmarknader.

Din uppdrag: Du får det övergripande ansvaret för all online och offline marknadskommunikation och att denna utvecklas i linje med Lumonkoncernens varumärke. Du rapporterar direkt till vår Skandinavienchef , men har ett mycket nära samarbete med koncernens övergripande marknadsförings- och kommunikationsenhet. Din vardag kommer att spänna över hela marknadsföringsområdet och omfatta allt från strategisk planering, implementering av koncernens riktlinjer och processer till ”hands-on” uppgifter.

Du är länken till vår säljavdelning. Genom tät dialog och samarbete arbetar du proaktivt för att ta fram operativa modeller som understödjer försäljningen. Marknadsplanering, innehållsproduktion, driva kampanjer on-och offline såväl som multichannel marketing, kontinuerliga uppdateringar inom sociala medier, konsumentreklam och att mäta resultat enligt KPI-baserad marknadsföring ligger inom ditt ansvarsområde.

Din profil: Eftergymnasial utbildning med inriktning på marknad- och kommunikation i kombination men en bred erfarenhet inom B2B och B2C marknadsföring är en bra bas för jobbet. Din förståelse för SEO, marketing automation, hur använda Google Analytics, Data driven marketing etc gör att du ligger i framkant och blir vår spjutspets i design av, implementering, optimering och utveckling av sökmotorer för onlineannonsering.

Självfallet är du en god kommunikatör i både svenska och engelska språket. Ditt intresse för arkitektur, inredning och design kommer du att få både utlopp för och stimulans av i jobbet.

Vi erbjuder dig en möjlighet att skapa en stark professionell identitet där vi ser fram mot att tillvarata din kreativitet och nytänk inom marknadsföringsområdet. Tillsammans skapar vi resultat i en hållbar, trivsam och produktiv arbetsmiljö.

Välkommen att ta plats i framsätet för att påverka både din egen och Lumons framtid!

Vi ser fram emot din ansökan via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13916). Ansök snarast, dock senast 11 december. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisbeth Petersson på Mercuri Urval, lisbeth.petersson@mercuriurval.com alternativt tel 08-506 450 78.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
LUMON Group - Finsk internationell koncern, marknadsledande inom balkonginglasningar!

Pionjärer från Finland sedan 1978 och idag ett välkänt internationellt varumärke och ledande aktör som kunderna litar på. Lumon-gruppen, har dotterbolag i Sverige, Norge, Danmark, Spanien, Tyskland, Kanada, Ryssland, Schweiz och Frankrike. Vi exporterar till mer än 20 länder så Lumons moderna signatur med trendiga, hållbara balkonginglasningar syns på många håll världen över. Idag sysselsätter vi ca 1 100 personer. Läs mer på www.lumon.com/se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga