Swedbank Finans · Publicerad 18 sept 2019

Är du intresserad av ekonomi? Vill du lära dig mer inom administration? Sök tjänsten till Swedbank Finans!

Brinner du för service och vill lära dig mer om finans, leasing och administration? Det här är en möjlighet för dig att utvecklas och fördjupa dina kunskaper inom billeasing och finansiella lösningar hos en av Sveriges största banker!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du att ha en viktig roll som administratör på en av Sveriges storbanker. Du verkar i ett högt tempo i en utvecklande och lärorik miljö. Swedbank Finans erbjuder dig en grundlig upplärning och uppföljning i ditt arbete. Här blir du en del av ett team på 10 personer där hjälpen alltid finns nära till hands. Swedbank Finans erbjuder leasinglösningar för företag över hela Sverige. Här har du en viktig roll i administrationen av exempelvis avtalen ska bli så bra som möjligt samtidigt som du aktivt arbetar med service i världsklass. Swedbank utgår alltid från värderingarna - enkel, öppen och omtänksam.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som administratör inom leasinglösningar på Swedbank Finans kommer du att:
  • Lägga och hantera bilbeställningar
  • Följa upp och bevaka kunders limits
  • Ha en löpande dialog med kunder
  • Sköta registrering och administration i system gällande t.ex. avtal
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med arbetstider måndag till fredag kl. 8.30-17.00. Tänkt start är omgående och uppdraget förväntas pågå i 4-5 månader, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som:
  • har en ekonomisk utbildning, exempelvis från gymnasiet
  • har erfarenhet av administration eller kundtjänst
  • har tidigare erfarenhet av bilbranschen eller tidigare arbetat med leasing
  • drivs av att leverera service i världsklass
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga