Swedbank Finans · Publicerad 29 okt 2019

Vill du jobba med administration av leasing och finans? Jobba som Leasinghandläggare på Autoplan hos Swedbank Finans i Stockholm!

Trivs du med administration och drivs du av att ge bra kundbemötande? Vill du jobba inom finans och är du redo för att utveckla dina kunskaper inom billeasing? Sök rollen som Leasinghandläggare på Swedbank Finans som är en av Sveriges största banker!

Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör på Swedbank Finans har du en betydelsefull roll och får möjlighet att lära dig mer om finans och leasingprodukten. Du blir en del av ett härligt team på 10 personer där det präglas av samarbete och laganda. Tillsammans med ditt team arbetar du i ett högt tempo i en lärorik och utvecklande arbetsmiljö. Då Swedbank Finans erbjuder leasinglösningar för företag över hela Sverige har du en viktig roll i administrationen samtidigt som du aktivt jobbar med service i världsklass. Värderingarna i företaget är - enkel, öppen och omtänksam vilket Swedbank alltid utgår från.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som administratör inom leasinglösningar på Swedbank Finans jobbat du främst med att:
  • Lägga och hantera bilbeställningar
  • Följa upp och bevaka kunders limits
  • Ha en löpande dialog med kunder
  • Sköta registrering och administration i system gällande t.ex. avtal
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid där du jobbat kontorstiderna 8.30- 17.00 på vardagar. Tjänsten startar omgående och uppdraget förväntas pågå i 4-5 månader, med stor möjlighet till förlängning. Du sitter tillsammans med ditt team i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som har en ekonomisk utbildning, exempelvis från gymnasiet. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av administration eller kundtjänst. Vi ser gärna att du tidigare jobbat inom bilbranschen eller att du har erfarenhet av leasing. Du motiveras av att leverera service i världsklass och ser denna tjänst som en utvecklingsmöjlighet.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga