Swedgroup Bemanning & Rekrytering · Publicerad 2 jan

Om företaget
Teamtailors produkt, en rekrytering- och employer branding-plattform, håller på att revolutionera den bild vi har av HR idag. Nu behöver de förstärka sitt fantastiska Customer Success Team! Bolaget själv är ett ungt och snabbväxande företag, och lägger mycket vikt på att du ska vara lika driven, passionerad och engagerad som oss.

Om tjänsten
Målet med tjänsten är att ge en fantastisk kundservice, att ge en supportupplevelse kunderna inte trodde var möjlig! Med en svarstid på i snitt två minuter och en "happiness rating" på 98% så strävas efter efter varje kontakt.

Över 30 000 rekryterare använder dagligen webbtjänsten.

Som del av customer support-teamet kommer du främst att sitta i support-chatten, men även jobba proaktivt med att ge kunder den bästa och modernaste uppsökande supporten i form av utbildning och webinarier. Ibland pratar du med kunderna på telefon och teamet ÄLSKAR idag grymma instruktionsvideor. Då det är ett stort fokus på att lösa tekniska frågor, jobbar de nära produktteamet för att utveckla digitala lösningar.

Om dig!
 • Du talar och skriver engelska och svenska flytande
 • Du är tekniskt intresserad och nyfiken på nya digitala lösningar!
 • Du gillar att kommunicera och hjälpa till när någon har problem
 • Du är något av en social ninja och pedagogisk som få...
 • Du söker en arbetsplats där ingen dag är den andra lik, där alla team är engagerade och tar hand om varandra, samtidigt som de har riktigt roligt!
Tidigare erfarenhet av kundservice är meriterande. Tjänsten är placerad på bolagets tvåvåningskontor på Södermalm i Stockholm.

Teamtailor
 • Har 5 kontor i Europa och växer hela tiden
 • Var under 2016 ett av de Topp 10 hetaste bolagen i Stockholm
 • Då även ett av Topp 100 hetaste bolagen i Europa enligt Wired
 • Över 25 000 personer rekryterar med dem varje dag
 • De hjälper idag över 1000 företag att växa
 • Plattformen når 2 000 000 kandidater varje månad
Ansökan
Start & Anställning: Omgående. Heltid.
Lön & Tider: Fast månadslön. Vardagar 08-17

Connecta med din sociala profil eller ansök via video så slipper du CV:t!

Ansvarig rekryterare Sofia Göthe.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SwedGroup är till grunden ett företag med bred erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Det vi har lärt oss från den skolan är att trivsel och belöning går hand i hand. Därför lägger vi mycket fokus på att verkligen lära känna våra kunder men framför allt den personal som vi jobbar med. Där målet i sikte är att matcha rätt person med rätt tjänst!

Vad gör vi för våra kandidater?
Tack vare vår kompetens inom bemanning och rekrytering så bidrar vi med stöd och kompetens. Vi vet att det ibland kan vara svårt att veta vad man ska tänka på vid en intervju för att presentera sig själv på bästa möjliga sätt. Därför stöttar vi våra kandidater genom hela anställningsprocessen. Vi slutar inte där heller, utan vi finns med i bilden även efter anställning för att göra en uppföljning och känna efter hur personen mår och hur vi kan bidra till en fortsatt utveckling.

Vad kan vi erbjuda?
SwedGroup är återigen ett företag med bred kompetens och erfarenhet ifrån bemanning och rekrytering. Därför har vi satsat på att ge ett brett utbud av tjänster inom sälj, marknad och Administration så att personer som söker sig till oss har chans att välja karriär hos oss.
Vi strävar ständigt efter att öka utbudet av tjänster och genom att connecta dig med oss håller vi dig uppdaterad när nya tjänster kommer in som matchar din profil.

Varför är vi det bästa rekryteringsbolaget i världen?
Vi jobbar utifrån fyra kärnvärden som är kvalité, effektivitet, engagemang och resultat. Tack vare dessa grundprinciper som tillämpas i vår arbetsmetodik så har utvecklingskurvan i företaget sett god ut och vi kommer fortsätta sträva efter samma höga tempo!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga