Swedish Cable Trolleys · Publicerad 15 mars 2020

Vi söker nu en försäljningschef

I din roll som försäljningschef säljer du främst egentillverkade produkter inom en unik industrinisch. Produktutbudet är av högsta kvalitet och kundrelationerna är långa och givande. Produkterna levererar stora värden till slutkunden under sin långa livstid.

Dina primära arbetsuppgifter är att driva försäljningen genom eget säljarbete, både genom att förädla den etablerade kundstocken och genom att hitta nya potentiella kunder. Du jobbar nära ledning och då det är ett litet bolag har du stor flexibilitet i din roll och hur du lägger upp arbetet.

De som beställer produkterna är ofta en central funktion hos större distributörer, samt lokalt ansvariga (såsom vd eller lokal chef) på mindre bolag. Bolaget har idag flera avtal med ledande distributörer inom Europa och försäljning sker både inom Sverige samt på export.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Utveckla, förvalta och hitta nya affärer med nya kunder inom affärsområdet.
  • Skapa tydliga bearbetningsplaner för dina kunder inom segmentet samt driva igenom dessa.
  • Lansering av produkter hos nya kunder, eller utökad portfolio hos existerande kunder.
  • Utmana och utveckla kundens inköp.
  • Vara drivande i löpande säljinitiativ.
  • Hitta och initiera nya möjligheter för exportsamarbeten inom främst Europa.

Din profil

Vi söker en initiativrik person med stark egen drivkraft som älskar affärer - hela vägen från ax till limpa. Du bör trivas i en självständig roll och ha en känsla för att göra rätt prioriteringar då rollen innebär stor frihet under ansvar. En viktig framgångsfaktor är förmågan att utveckla/utmana kunden och omsätta slutsatser till handlingsplaner och aktiviteter.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du besitter följande kompetenser:
  • Gedigen erfarenhet av försäljning B2B med hög servicenivå.
  • God erfarenhet från samtliga Office program.
  • Svenska och engelska - flytande i tal och skrift. Tyska är meriterande.
  • Körkort och resvilja inom Skandinavien och Europa.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Swedish Cable Trolleys AB säljer det egna märket CIBES kabelvagnar för mobilströmmatning och marknadsför dessa både internationellt och nationellt.

Vi erbjuder ett brett program för mobil strömmatning. Programmet är baserat på våra egna, svensktillverkade, kabelvagnar. Både för bärlina, C-skena, fyrkantskena och för I-balk.

Swedish Cable Trolleys AB säljer även produkter från världsledande tillverkare, kända för sin kvalitet och tekniska överlägsenhet. Vi har gjort detta sen 1947 då
CIBES första gången kom till världen. Genom snabba leveranser från trygga leverantörer kan vi säkerställa att varje projekt blir framgångsrikt och vi finns alltid till hands för vår kund. Bolaget är ISO-certifierat.


Swedish Cable Trolleys AB är ett helägt dotterbolag till Tisenhult-gruppen - ett familjeföretag som driver och utvecklar företag med ledande positioner inom unika nischer. Vi tror att vägen till framgång bygger på bärkraftiga affärsidéer, motiverade medarbetare samt vår vision och företagsfilosofi. Vårt mål är att genom långsiktigt aktivt ägarskap uppnå tillväxt, lönsamhet och utveckling.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Swedish Cable Trolleys tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga