Syncron · Publicerad 6 okt

Vi befinner oss på en tillväxtresa och expanderar vår verksamhet! Nu ska vi utöka vårt team och letar efter dig som är redo för en ny utmaning i en internationell och snabbrörlig miljö. Vi erbjuder dig bra karriärmöjligheter i ett växande företag, där du kommer att spela en viktig roll i utvecklingen av företaget.

Syncrons affärsidé är att förse våra kunder med lösningar som i sin tur hjälper dem att leverera en fantastisk slutprodukt. Våra kunder finns över hela världen och är oftast verksamma inom fordons- eller tillverkningsindustrin. Vår slogan är ”Empowering exceptional after-market service”.

Du kommer att ingå i ett internationellt team och vara kontakten mot våra kunder i allt som rör leveransen av Syncrons tjänster. Du kommer att arbeta kundnära och kommer att ha en stor förståelse för kundens affärer. Vidare ansvarar du för att se till att kunden blir framgångsrik och att de får ett mervärde i användandet av Syncrons lösningar. Du är med och påverkar i en organisation som uppmuntrar egna idéer och initiativ. Rollen är baserad i Stockholm och kommer innebära en del resande.

För att trivas och vara framgångsrik i denna roll förmodar vi att du har en civilingenjörsutbildning, gärna industriell ekonomi eller motsvarande. Du är van vid att arbeta med Supply Chain Management och idag arbetar du kanske som managementkonsult eller i en liknande roll. Du har ett brinnande intresse för teknik och lösningar och drivs av ett entreprenörskap med en stark drivkraft att vilja skapa relationsbyggande affärer.

Du skulle beskriva dig själv som analytisk och har en väl utvecklad förmåga att ta dig an och angripa problem och utmaningar från många olika infallsvinklar. Vidare får du oftast höra att du har en förmåga att sätta dig in i nya situationer och har en kommunikativ och social fallenhet för att sälja in nya idéer och engagera många intressenter på alla nivåer i en organisation med en hög professionalism. Din språkbank är stor och du är van att arbeta i en internationell miljö. Vi välkomnar gärna om du har ytterligare språk med dig.

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Syncron med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Malin Vindenberg, 079-077 9910 och Patricia Jerring, 0704-19 99 04 på Clarify.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Civilingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga