Synoptik Sweden AB · Publicerad 14 feb 2020

Motiveras du av att få andra att växa och utvecklas? Gillar du att hitta kreativa sätt för att utbilda och nå fram till medarbetare? Har du erfarenhet av att jobba med utbildning och utveckling sedan tidigare?

Då kan du vara vår nya Learning & Development Specialist!

Synoptik är idag en av Sveriges största optikerkedjor och vi fortsätter att växa! Vår vision är att bli hela Sveriges folkoptiker och att vara den mest rekommenderade optikerkedjan. Att utveckla våra medarbetare är en stor och viktig del av det vi gör på Synoptik, då det är medarbetarna som avgör om vi lyckas med att nå vår vision och våra mål.

Rollen
Huvudfokus i rollen ligger på att utveckla och ta fram utbildningar, driva utvecklingssatsningar samt koordinera och hålla i utbildningar för alla våra medarbetare och chefer. I rollen får du möjlighet att samarbeta med kollegor i våra systerföretag inom Grand Vision runt om i världen och därför är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på både på svenska och engelska. Du kommer vara en viktig spelare i Synoptiks kontinuerliga kultur- och värderingsarbete, och därför krävs det att du kan identifiera dig med våra grundvärderingar: Vi vinner tillsammans, Vi agerar och Vi brinner för Service.

Du kommer ingå i vårt HR-team som idag består av fem personer och du rapporterar direkt till HR Chef.

Vem är du?
Du har några års erfarenhet av att arbeta med utveckling och utbildning av medarbetare och ledare. En mycket god digital kompetens och erfarenhet av att bygga och designa e-Learnings sedan tidigare är en förutsättning för att bli lyckosam i denna roll liksom att vara en god pedagog och kommunikatör. Du är en driven och självstartande person, är strukturerad och har förmågan att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Hur är det att jobba hos oss?
Hos oss på Synoptik får du jobba i en rolig och spännande arbetsmiljö genom kombinationen av klinisk verksamhet och mode. Optikbranschen befinner sig på en förändringsresa med stort fokus på utveckling och förnyelse. På Synoptik har vi ambitionen att ligga i framkant både vad det gäller klinisk utrustning och klinisk kompetens bland våra medarbetare för att kunna ge våra kunder en service i världsklass.

Vår kultur bygger på teamwork där vi tillsammans skapar arbetsglädje och lär av varandra. Vi är alltid intresserade av att hitta nya medarbetare som vill jobba i en utvecklande och spännande miljö och som brinner för service.

Övrig information
Anställningen är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten är placerad på Synoptiks servicekontor i nära anslutning till Kista Galleria.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Synoptik med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se Vi tar emot ansökningar via www.wise.se, gärna så snart som möjligt men senast den 2020-03-01. Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail hur gärna vi än vill. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
1 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga